Сисе,Клосе и Хернанес нема да играат.Пукајте на Лацио денес . Во гости кикснаа со овие мртвиве , ама денес нема кај да бегаат .Еве ги и повиканите за денес . Ќе играат во полн состав . Вчера гледав прес на Реха и потенцираше дека сакаат што подолго да се задржат во Европа и дека денес ќе играат многу офанзивно .
1.5 е коеф Јас ја чекам на едно ливче ама може и сингл да ја изиграм
Portieri: Bizzarri, Marchetti;
Difensori: Crescenzi, Diakitè, Dias, Konko, Lulic, Radu, Zauri;
Centrocampisti: Brocchi, Cana, Ceccarelli, Hernanes, Ledesma;
Attaccanti: Cisse, Kozak, Klose, Rocchi, Sculli.
WIN!!! мораше една да заебе тоа е, премногу ќе беше и Бенфика да влезе, среќа ја одбегнав само поради тоа што во прашање беше Базел ништо друго... ај честито тие што добија и умно сега да не ги вратиме парите пак назадСити излегува 2ка макар билион да е уплатен на нив нема кај да бега не сум одамна бил посигурен за некој меч, на Загреб само чудо може да му донесе бод а Јунајтед нема простор за заебанции ќе си слави победа без проблем. Е уште Сиена ја имам онака да не е само фудбал доста подобри се од неуиграниот состав на Галата.
значи
Сити 2
Ајакс 1
Јунајтед 1
Сиена 1
уплата 4500 добивка 15 500, горе-долу тие што играат за поголема уплата имаме исто па ако го јадеме сите заедно ќе го јадеме но се надеваме дека нема да се случи тоа
Грешка си.. не е пример ливче.. фатено еЧекај бе ова како што знам е само “пример“ ливче ставено од моцарт како изгледаа онлајн проверката на тикети .. или грешка сум ?