Отеул-ЦФР Клуј -2 2.50
jas se kladam edno 15 godini od koj 7-8 godini online ama deka vakvo nesto postoelo navistina ne znaev.дечки, ај ќе ве молам да ми ја кажете страната на која што можеше бесплатно да се кладиш т.е. ти даваат почетни некои 10 долари и после ако собериш 100 ќе ти ги пратат на сметка
порано бев регистриран, али ја баталив оддамна
инаку му имаа исплатено на некој?
Слабо вчера . За денеска Mchale,Kerber i Melzer +4.5 хендикеп=околу 2.6-7 би требало да има.за вчера.4/4
Чилич @ 1.17
Матошевич @ 1.48
Лепченко @ 1.35
@2.33
dobet.comдечки, ај ќе ве молам да ми ја кажете страната на која што можеше бесплатно да се кладиш т.е. ти даваат почетни некои 10 долари и после ако собериш 100 ќе ти ги пратат на сметка
порано бев регистриран, али ја баталив оддамна
инаку му имаа исплатено на некој?
Eve jas sega ce napravam..Samo sakam da prasam dali treba jas da stavam pari tamu ili ne ? So tie 10 dolari sto ti gi davaat igras i nemora da im gi vratis ??? ILi ponataka ti gi zemaat? Treba nesto o kreditna karticka nesto slicno ? ako moze nesto poopsirno ?dobet.com
Со тие 10 евра што ги даваат може да играш само сингл .. и да направиш максимум 50 евра.. а минимум за подигање е 100 евра значи ке мора да депозитираш 20евра и да ги свртиш 3 пати на коеф поголем од 2 мислам само на сингл.. значи е мамење ова ! не депозитирај подбро ке ти е !Eve jas sega ce napravam..Samo sakam da prasam dali treba jas da stavam pari tamu ili ne ? So tie 10 dolari sto ti gi davaat igras i nemora da im gi vratis ??? ILi ponataka ti gi zemaat? Treba nesto o kreditna karticka nesto slicno ? ako moze nesto poopsirno ?
јас имав напраено она ова акаунт ми дадоа 10 евра и можи само на сингл да ги играш мислам дека ако напрајш 100 евра тогаш мозиш да извадиш..искрено не ми делува како сигурна страница оди само земи го бонисот изиграјго...ако веке сакаш да ставаш депозит подобро стави на бет 365 или бвин поздравEve jas sega ce napravam..Samo sakam da prasam dali treba jas da stavam pari tamu ili ne ? So tie 10 dolari sto ti gi davaat igras i nemora da im gi vratis ??? ILi ponataka ti gi zemaat? Treba nesto o kreditna karticka nesto slicno ? ako moze nesto poopsirno ?
Kонечно...Plymouth - Portsmouth 1
Northampton - Cardiff 3+
Newport - Nuneaton 1
Criciúma - América RN 1
Kвота околу 10
јас имав напраено она ова акаунт ми дадоа 10 евра и можи само на сингл да ги играш мислам дека ако напрајш 100 евра тогаш мозиш да извадиш..искрено не ми делува како сигурна страница оди само земи го бонисот изиграјго...ако веке сакаш да ставаш депозит подобро стави на бет 365 или бвин поздрав