Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
дечки, ај ќе ве молам да ми ја кажете страната на која што можеше бесплатно да се кладиш т.е. ти даваат почетни некои 10 долари и после ако собериш 100 ќе ти ги пратат на сметка :)
порано бев регистриран, али ја баталив оддамна

инаку му имаа исплатено на некој? :)

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.422
Поени од реакции
9.067
дечки, ај ќе ве молам да ми ја кажете страната на која што можеше бесплатно да се кладиш т.е. ти даваат почетни некои 10 долари и после ако собериш 100 ќе ти ги пратат на сметка :)

jas se kladam edno 15 godini od koj 7-8 godini online ama deka vakvo nesto postoelo navistina ne znaev.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
Фиш - Лопез -
Венус - Кириленко 2
Бертенс - Каратантчева 1
Симон - Багдатис 2
Петрова - Макарова +

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Plymouth - Portsmouth 1
Northampton - Cardiff 3+
Newport - Nuneaton 1
Criciúma - América RN 1
Kвота околу 10

Mar[C]k

Gunner
Член од
11 јули 2010
Мислења
103
Поени од реакции
14

dobet.com

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Eve jas sega ce napravam..Samo sakam da prasam dali treba jas da stavam pari tamu ili ne ? So tie 10 dolari sto ti gi davaat igras i nemora da im gi vratis ??? ILi ponataka ti gi zemaat? Treba nesto o kreditna karticka nesto slicno ? ako moze nesto poopsirno ? :)
Со тие 10 евра што ги даваат може да играш само сингл .. и да направиш максимум 50 евра.. а минимум за подигање е 100 евра значи ке мора да депозитираш 20евра и да ги свртиш 3 пати на коеф поголем од 2 мислам само на сингл.. значи е мамење ова ! не депозитирај подбро ке ти е !:)

Mar[C]k

Gunner
Член од
11 јули 2010
Мислења
103
Поени од реакции
14
Eve jas sega ce napravam..Samo sakam da prasam dali treba jas da stavam pari tamu ili ne ? So tie 10 dolari sto ti gi davaat igras i nemora da im gi vratis ??? ILi ponataka ti gi zemaat? Treba nesto o kreditna karticka nesto slicno ? ako moze nesto poopsirno ? :)
јас имав напраено она ова акаунт ми дадоа 10 евра и можи само на сингл да ги играш мислам дека ако напрајш 100 евра тогаш мозиш да извадиш..искрено не ми делува како сигурна страница оди само земи го бонисот изиграјго...ако веке сакаш да ставаш депозит подобро стави на бет 365 или бвин поздрав ;)

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
100% сум сигурен дека таа страна на која што јас бев регистиран не се викаше dobet.com ! :D
и да, можеше да се кладиш на повеќе утакмици

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
јас имав напраено она ова акаунт ми дадоа 10 евра и можи само на сингл да ги играш мислам дека ако напрајш 100 евра тогаш мозиш да извадиш..искрено не ми делува како сигурна страница оди само земи го бонисот изиграјго...ако веке сакаш да ставаш депозит подобро стави на бет 365 или бвин поздрав ;)

golema prevara e toa ne se lazete eden drugar gi napravi 50 i mu pobaraa uste 50 da stavi stavi uste 50 i posle parite gi snema

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Германија е без Нојер , Мертесакер , Лам , Бендер , Подолски , Швајнштајгер , Гомез , а Аргентина е со фул состав .Бразил вечерва ке игра со истите играчи што играа на Олимписки игри освен Марсело , кај шведска отсуствуваат Олсон , Мелберг , Калстром , Виланд , Герндт , Елмандер и Бајрами.

Kajgana Shop

На врв Bottom