Tип на денот (Читај правила во прв пост)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
И мене грциве ми го матат умот. Гледам во билтенот коеф за Чешка 2.45, а за Грција 2.75. Многу нереално некако, кладилнициве ептен ги потцениле грција, со оглед на тоа како одиграа двете репрезентации во првите натпревари. Ова ми личи на стапица со “помал коефициент“. А за Русија пак трчате сите како шо трчавте за Полска некни. Размислете посериозно: Полска киксна шо киксна првата, како да се исплашија од водството и шансата дека можат да победат на стартот што после им се врати, ама сега веќе нема заебавање, ја видоја вчера како Украина изигра храбро а мислам и дека си имаат некое ривалство со русите, ете и навивачите им се степаја така да јас за денес храбро ќе типувам:

Полска-Русија 1&3+ 4.66
Грција-Чешка 1 било кога 2.00
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 12:36 ---
Русија ми е најчиста за вечер, преку нив че се вадам шо сака нека биди..
Од мене совет, претпазливо :cautious:

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Одам со Малазија т1 2+ @ 2.10 , еве зашо :

Singapore are missing alot of regulars here today.
Haris harun (vice cptain)
bahrudin (will miss him on set pieces)
Yasir hanapi (bit part player)
Shi jiayi (Ankle injury) & all the usual suspects.Such as Ishak(captain)…Amri(Top striker).But he has finally relented & called up veteran 41 year old striker Duric.(has a great record against malaysia)

Плус двете екипи немат добра одбрана, па мислам дека ова е добар тип, ем пријателска е.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
А да ставиме на Полска уште еден икс? :)

N

Nicky Santoro

Гостин
Исто како вчера со шведска сеа на русија се попаливте, полска не губи вечер !

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
http://www.sigurantip.com/vijest-uzmite-svoj-bonus-od-200eura-1867.html
Na bet-at-home davaat bonus do 200 evra,jas seuste go nemam aktivirano,ako nekoj veke go ima aktivirano neka kaze koi se uslovite,na koj nacin treba da go koristi,dali ima nekoi konkretni uslovi i ogranicuvanja?
Denes e posleden den za zemanje na bonusot
Абе зависи колку ке ставиш прво.. ако клајш 400 евра тогаш тие ти дава 200.. значи колку шо ке ставиш тие ти даваат 50 % од влогот гратис : )

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Абе зависи колку ке ставиш прво.. ако клајш 400 евра тогаш тие ти дава 200.. значи колку шо ке ставиш тие ти даваат 50 % од влогот гратис : )
Не не ,до 200 евра уплата даваат колку колку ќе уплатиш толку ти додаваат.
Ако ставиш над 200 евра ти дава 200 без разлика колку ќе уплатиш,и лани имаа вака исто .

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Одам со Малазија т1 2+ @ 2.10 , еве зашо :

Singapore are missing alot of regulars here today.
Haris harun (vice cptain)
bahrudin (will miss him on set pieces)
Yasir hanapi (bit part player)
Shi jiayi (Ankle injury) & all the usual suspects.Such as Ishak(captain)…Amri(Top striker).But he has finally relented & called up veteran 41 year old striker Duric.(has a great record against malaysia)

Плус двете екипи немат добра одбрана, па мислам дека ова е добар тип, ем пријателска е.
2:0 63' izi :pipi:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Како се рачуна во Спорт Лајф ако некој предаде утакмица тенис а не е завршен ни првиот сет?

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Како се рачуна во Спорт Лајф ако некој предаде утакмица тенис а не е завршен ни првиот сет?
Томич-Хас ? :) ја имам + , во правилникот пишува 1 коеф. за сите игри ако некој предаде, но на резултатите ја запишаа 2-6 0-6 .. Ако ја имаш минус, сигурно ја фаќаш. Спротивно незнам...

Kajgana Shop

На врв Bottom