- Член од
- 8 април 2012
- Мислења
- 51
- Поени од реакции
- 2
Те следам друже шо сака нека биди или скроз внатре или се вадимеИ мене не ми е ама ќе ја играм . Другиве што ми беа сигурно ме утепаа така да може оваа не сигурнава ќе влезе![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Те следам друже шо сака нека биди или скроз внатре или се вадимеИ мене не ми е ама ќе ја играм . Другиве што ми беа сигурно ме утепаа така да може оваа не сигурнава ќе влезе![]()
Од мене совет, претпазливоРусија ми е најчиста за вечер, преку нив че се вадам шо сака нека биди..
2-1 FTUniversidad de Chile - Cobreloa Calama - 2 Хендикеп(+1.5) 1.7;
Абе зависи колку ке ставиш прво.. ако клајш 400 евра тогаш тие ти дава 200.. значи колку шо ке ставиш тие ти даваат 50 % од влогот гратис : )http://www.sigurantip.com/vijest-uzmite-svoj-bonus-od-200eura-1867.html
Na bet-at-home davaat bonus do 200 evra,jas seuste go nemam aktivirano,ako nekoj veke go ima aktivirano neka kaze koi se uslovite,na koj nacin treba da go koristi,dali ima nekoi konkretni uslovi i ogranicuvanja?
Denes e posleden den za zemanje na bonusot
Не не ,до 200 евра уплата даваат колку колку ќе уплатиш толку ти додаваат.Абе зависи колку ке ставиш прво.. ако клајш 400 евра тогаш тие ти дава 200.. значи колку шо ке ставиш тие ти даваат 50 % од влогот гратис : )
2:0 63' iziОдам со Малазија т1 2+ @ 2.10 , еве зашо :
Singapore are missing alot of regulars here today.Haris harun (vice cptain)bahrudin (will miss him on set pieces)Yasir hanapi (bit part player)Shi jiayi (Ankle injury) & all the usual suspects.Such as Ishak(captain)…Amri(Top striker).But he has finally relented & called up veteran 41 year old striker Duric.(has a great record against malaysia)
Плус двете екипи немат добра одбрана, па мислам дека ова е добар тип, ем пријателска е.
Те следев, и 1у1 ја изиграв на некој тикет.2:0 63' izi![]()
Се смета коефициент 1. Имаш среќа со ТомичКако се рачуна во Спорт Лајф ако некој предаде утакмица тенис а не е завршен ни првиот сет?
Томич-Хас ?Како се рачуна во Спорт Лајф ако некој предаде утакмица тенис а не е завршен ни првиот сет?