- Член од
- 5 декември 2010
- Мислења
- 700
- Поени од реакции
- 157
Ај нека ми раскаже некој како иде хендикeп у фудбал :S
Абе шо поддавате ко незнајте :SАј нека ми раскаже некој како иде хендикeп у фудбал :S
јас сакав 70 да ставам за 7/9 барем имав некои шанси, ама ме заебаа... Одсега така како што ти викаш ќе играм... Фала дружеI jas ko tebe bev porano eden sovet sakas poslusaj sakas ne koa veke igras za malku pari 30+40+30=100 poarno rokni na 2-3 utakmici 100kata otkolku 4 iketi so pomalku pari a gledam isto segde gi imas Derry ako te ebne ke te ebne na site vaka pomal ti e rizikot od zaguba i pogolem za dobivka![]()
Во кладилница ме клецнаја наместо 1,двојка ми ја пишале немав време да менамМјалби 4:1 на полувремe, мада немаше потреба на крај да примат гол.
Еејј брат за малце, за еднаДордехт, Ајндховен, Цволе, Камбур и Хелмонд г.г.1 у систем 3/5 за 150вче![]()
Јбг тоа еЕејј брат за малце, за една. Играв и јас ова ГГ1, ГГ2 едно време ама слабо погаѓав, се спротивно излегуваја и се откажав, не за џабе се толкави коефициентите. А колку комбинации се за 3/5 и колку е мин. уплата?
Aј ако може мало појаснување околу утакмициве:Јбг тоа еВаљда 20че е минимална, врска неам
За утре 3 за 3: Јагодина, Мост, Ница и Прибрам
Утре и Дортмунд 100% ми е, се спремаат да ја прослават титулата дома![]()