Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
14 март 2012
Мислења
57
Поени од реакции
12
Ах Болтон..Болтон..
3 победи со ред имаше Болтон таква серија немале од 2006
--- надополнето: 7 април 2012 во 17:50 ---
Удинезе 1 1.9 коеф.
Удинезе нема победа дома на последните 4 натпревари и мислам дека редно е да победа
WIN WIN WIN :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сабаљето одам до калдилница да ја уплаќам сингл јувентус..првин си ја пробав среќата во Моцарт ми рекоа блокирана за сингл,па потоа Премиер исто и на крајот ја посетив евро гол и исто беше блокирана за сингл:eek:..па од толку тшо бев револтиран не мислев да кружам по другите кладилници и ја изиграв стоук..не знам да не маткат нешто италјаниве..интер нерешено,рома изгуби,милан од еден во два..следен јувентус???

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
да прашам нешто можи?
има некој кој е добитен денес? :D
мене сарма ме напраја утакмициве денеска. од утре само сингл ко шо си играв досега!

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Дајте за утре нешто сингл..овие Милан попара ме направија.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Сабаљето одам до калдилница да ја уплаќам сингл јувентус..првин си ја пробав среќата во Моцарт ми рекоа блокирана за сингл,па потоа Премиер исто и на крајот ја посетив евро гол и исто беше блокирана за сингл:eek:..па од толку тшо бев револтиран не мислев да кружам по другите кладилници и ја изиграв стоук..не знам да не маткат нешто италјаниве..интер нерешено,рома изгуби,милан од еден во два..следен јувентус???
Очекувано во форма се и беше преоптеретена од 1,90 до 1,40 падна .

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
Зашто ја прекина целта ?

Барса -2&3+ 1.60 доста сигурен тип

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.968
Поени од реакции
73.921
Зашто ја прекина целта ?

Барса -2&3+ 1.60 доста сигурен тип
Селта е прекината бидејќи линискиот судија го погодија со тврд предмет...
Најверојатно службено ќе ја добијат...

B

BooBojan

Гостин
ЕЕЕ дечки вие се жалите сте паднале на утакмици.А што да кажеме ние кочанчани останаа само 2-3 кладилници у градо,виничани сите кај нас уплакат,гужва у пичку матер,барем парите ми останаа! :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
да прашам нешто можи?
мене сарма ме напраја утакмициве денеска. од утре само сингл ко шо си играв досега!
Исто.
Од сега баталувам ливчиња.
2-3 недели нема да играм уопште малце да се консолидирам :D.
Може едно др. недела да лупнам пошто гледам Арсенал,Сити и Јунајтед играат со ВБА,Виган...

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Ајде баш да видам, јас сум во таа најсигурен дека ќе ја наместат 1-1 дури и дупла победа може да испадне ..
Добааар :pos: . Уф ,милијардит дел од секундата беше блиску... пу јаз'к . Друг пат поразумно да си ги арчиш парите ;)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
да прашам нешто можи?
тиња невидена, Саутемптон ме бутна у 94та на едно и ВБА ме бутна ГГ на друго :(

Сега вечерва пробувам да се вадам ама и тоа не иде ко што треба

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Дечки јас ја изиграв Стоук сингл со најслабата екипа во англија оваа година Волфс..ја начекав со 1.8 коефициент па ќе видиме!
и денес повторно добитен..ги заредив во последно сингл типовите:D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Во спорт лајф како ке се рачуна ?
Ако е прекината во 1во полувреме, коефициент 1.
Ако е прекината во после почеткот на 2рото полувреме, тогаш резултатот е важечки.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.968
Поени од реакции
73.921
Ако е прекината во 1во полувреме, коефициент 1.
Ако е прекината во после почеткот на 2рото полувреме, тогаш резултатот е важечки.
Прекината беше во 70 и некоја минута, што значи си ја рачунаат за Х :)

Инаку мечот ќе се доигра пред празни трибини ама незнам на која дата. Судијата судеше катастрофално во полза на Селта. Им поништи гол на Картагена и имаше неколку катастрофални одлуки на штета на домаќините. Помошниккот изјави дека бил погоден со паричка, иако на снимките се гледа дека е погоден со авионче од хартија :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom