Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
какво трошење бе..утре одиме ALL-IN na Бенфика 2 на се или ништо:D

ја би ти препорачал сингл на сиена 1. ова им е последна шанса за да направат нешто во плеј-оф оти наредната ја играат во грција. веќе губат 1:0, а ако изгубат и вечер, ќе биди 2:0, се игра на 3 добиени, а третата е во грција.
ја ќе ја играм сингл на 5000 денари. коеф чекам околу 1,45 до 1,50.
позз

Monaco 1
Wolfsburg GG

Ova za deneska ke igram ako imate nesto podobro kazete ke ve pratam POZZ

за севиља беше чиста среќа а валенсија и базел ги осеќав дека ќе прават дубара па затоа си реков поарно гг бидејќи тешки местачи се..замисли мислев и сити и андерлехт да ги играм ГГ само ги заборавив а не знам зошто:D
--- надополнето: 23 март 2012 во 02:37 ---

не бе се смеам какво играње :D..само лабаво одсега сингл не мислам да играм и за сите би му препорачал тука што се дека овие кладилнициве се чист зијан со сингл не се добива ништо освен нервозите што ќе ви останат и ќе ги запоставите другите работи во животот..само лабаво со 50 денари...

ајде доста беше оф топик да добиеме добитен тикет за утре:D

Бенфика-2
Цволе-ГГ
Норвич-1
Вест Хем-2
Фалкрик-1
Лацио-1
Базел-ГГ

за цел викенд и да си гледате на рает фудбал:D

Како тоа со сингл се добиваат нервози, а со ливче од 6-7 утакмици не?!? Да не мислиш обратно? Јас мислам дека со тикети со по 2, максимум 3 утакмици има најголеми шанси за добивка, секако со поголем влог да речеме 2-300 ден. Долгорочно како шо се пратам себеси, уплаќам по 20-30, ретко по 50 од кога почна сезоната од август и досега имам уплатено сигурно околу 60 ливчиња, грубо земено, ако сметам по 2 неделно или да земеме еве 1800-2000 ден уплата. Сум добил мизерни 2 ливчиња со вкупна добивка од 1200 ден. Значи пак сум зијан. А од 5 уплатени ливчиња со 3-4 коеф. со по 200 влог сигурно ќе фатам едно пошто полесно е да чекаш 3 утакмици отколку 7-8. Само мене не ми се ризикува(ше) да фрлам по толку пари ама кога ќе ја направам математиката пак исто иди дури и полошо со влогови од по 20 ден. Што мислиш зошто го воведоа ова со толку мин. уплата? Се им е пресметано нив. Еххх кога ќе ми текне колку пати сум мислел така по 2-3 утакмици за поголема уплата (и излегувале) ама секогаш сум се откажувал за некое мизерно ливче со 35 коеф. со 30 уплата дека ќе ми донесе 1000+ денари а на крај ќе ме заебе само една од 6 утакмици. :facepalm:

Како тоа со сингл се добиваат нервози, а со ливче од 6-7 утакмици не?!? Да не мислиш обратно? Јас мислам дека со тикети со по 2, максимум 3 утакмици има најголеми шанси за добивка, секако со поголем влог да речеме 2-300 ден. Долгорочно како шо се пратам себеси, уплаќам по 20-30, ретко по 50 од кога почна сезоната од август и досега имам уплатено сигурно околу 60 ливчиња, грубо земено, ако сметам по 2 неделно или да земеме еве 1800-2000 ден уплата. Сум добил мизерни 2 ливчиња со вкупна добивка од 1200 ден. Значи пак сум зијан. А од 5 уплатени ливчиња со 3-4 коеф. со по 200 влог сигурно ќе фатам едно пошто полесно е да чекаш 3 утакмици отколку 7-8. Само мене не ми се ризикува(ше) да фрлам по толку пари ама кога ќе ја направам математиката пак исто иди дури и полошо со влогови од по 20 ден. Што мислиш зошто го воведоа ова со толку мин. уплата? Се им е пресметано нив. Еххх кога ќе ми текне колку пати сум мислел така по 2-3 утакмици за поголема уплата (и излегувале) ама секогаш сум се откажувал за некое мизерно ливче со 35 коеф. со 30 уплата дека ќе ми донесе 1000+ денари а на крај ќе ме заебе само една од 6 утакмици. :facepalm:

најчисто играње ти е да лупниш 100 евра на сингл, од околу 1,4-1,5 коеф. чиста заработка.
само кој има муда да стави 6000 денари, тука е прашањето? еве ја за денеска лупнав 5000 ден на сиена 1, во евро гол е 1,35 коеф, а мислев дека ќе биди барем 1,45, ама то е. во другите кладилници е помала. шо би фалело чисти 1700 и кусур за една утакмица? е сега загубата можи да биди мноооооооогу голема!!! ама то е то...

6000 ден вие паметни ли сте бе? :eek:
Јас за викенд уплаќам 5 ливчиња по 30 ден од по 6-10 утакмици со фаворитите од секоја лига и едно ми испадне и земам околу 50 евра а мош и повеќе и ставам едночко за 20 ден на кое има 16 утакмици од по 1.15 - 1.40 коеф. :D

Не не 6000 e too much, не сум си го испил мозокот :eek: И 1000е да земам плата никогаш не би вложил 100е.

Со паметно размислување и пријател шо работи во обложувалница и за 30 ден ќе имаш добивка како да си ставил сингл за 100 евра. :icon_lol:

6000 ден вие паметни ли сте бе? :eek:
Јас за викенд уплаќам 5 ливчиња по 30 ден од по 6-10 утакмици со фаворитите од секоја лига и едно ми испадне и земам околу 50 евра а мош и повеќе и ставам едночко за 20 ден на кое има 16 утакмици од по 1.15 - 1.40 коеф. :D

И колку пати имаш фатено бе брат? Фаворити играш од лигиве и чисто се сомневам дека со играње фаворити кај шо коеф е 1.2 со уплата 30 ден можиш да му земиш 50 евра ? Најарно да играш 1 ливче со ете 150 ден шо ги клаваш на 5 ливчина, ќе пишиш 3утакмици со по 2 коеф.. и ете ти пари. А од овие 5 шо ги играш со по 16 утакмици можи да те се кладам дека такво ливче ќе влези ЕДНАШ на 4 месеци...

isto ruski hokej e SKA St.Peterburg

И колку пати имаш фатено бе брат? Фаворити играш од лигиве и чисто се сомневам дека со играње фаворити кај шо коеф е 1.2 со уплата 30 ден можиш да му земиш 50 евра ? Најарно да играш 1 ливче со ете 150 ден шо ги клаваш на 5 ливчина, ќе пишиш 3утакмици со по 2 коеф.. и ете ти пари. А од овие 5 шо ги играш со по 16 утакмици можи да те се кладам дека такво ливче ќе влези ЕДНАШ на 4 месеци...
Фаќам во просек на две недели бе зависи некогаш може две во недела некогаш може еднаш во месец.
А тие 3 утакмици од по 2 коеф една секогаш заебе.
Играам полувреме-крај на некои или комбинирано или двојна шанса на дерби, порано играв по 3-4 од по 1.8-2 ништо бе џабе пари си давав.
На тие 5 играам по 6-10 а оноа шо го играам 16 на среќа имам фатено во септември сепак 20 ден се ништо за да се игра едно такво ливче во викенд.

Back
На врв Bottom