Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.rezultati.com/utakmica/CrJpdJOl/#detalji-utakmiceБрат ништо немаш погодено да ти ебам типовите![]()
Колку шутеви во рамки на гол има Арсенал?
На резултати пишува 7 точно ли е, ми треба над 5 да имаат .
Gillingham - Barnet
Sakam da vi kazam deka ovie ekipi imaat sorabotka 100%
Lani 2010/11 fativ mn pari na ovoj natprevar koga se igrase vozvratniot natprevar vo tekovnata sezona koga pobedi (mu ja pustija) Barnet na gosti za opstanok so koeficient 5
Istoto se sluci i vo 2008/09 povtorno pobedi Barnet na gosti za opstanok so 4,50 koeficint na vtoriot(vozvraten)natprevar vo tekovnata sezona,a prviot natprevar izigraa prelaz 1-2
Sami odlucete sto ke ja igrate dokolku ja igrate
MOJ PREDLOG E KAKO
x2 - najsigurna varijanta
2 - golemi sansi ili
2-1 prelaz na pomal vlog
1
Па три типа си кажал, два си утнал а тие си ги навел како посигурниSE NADEVAM SE UVERIVTE VO 100 % SORABOTKA
2:0За денес од мене-Бенфика-Зенит 1 1.70
Кој ме пратеше со здравје да си лапаArsenal 1&3+
djabe na nekoj ke mu objasnuvam koga ne razbira,ti da bese pameten da stavese soodveten odnos na pari sprema koeficientite na tipovite svesen li si kolku ke zemese pari?a ti ko ke pogodis vakva utakmica da mi se javisПа три типа си кажал, два си утнал а тие си ги навел како посигурни
И јас да треснам 3 типа, една ќе трефнам![]()
Што му е гајле битно има соработкаПа три типа си кажал, два си утнал а тие си ги навел како посигурни
И јас да треснам 3 типа, една ќе трефнам![]()
Може немаше никогаш да ја погодам, ама бар не го лажам народов, чиста ми е совестаdjabe na nekoj ke mu objasnuvam koga ne razbira,ti da bese pameten da stavese soodveten odnos na pari sprema koeficientite na tipovite svesen li si kolku ke zemese pari?a ti ko ke pogodis vakva utakmica da mi se javis
И ја така правев едно време, се додека не јадев ќотек.Еден познаник убаво си ги ренда сите, по 3000 евра прави месечно, али нема кој не го бара![]()
Jas ako lazev ke naplakav,ama kako sto gledas free gi kazuvam,a bidejki ima vakvi neblagodarni ovde kako tebe odsega ne vi kazuvam vakvi informacii,a ke ima uste mn vo idnina,a ti posle vecerasnava zavrsena utakmica ako ne sfakas deka ima sorabotka treba da si retardiranМоже немаше никогаш да ја погодам, ама бар не го лажам народов, чиста ми е совеста
Што ќе искомбинирав од твоиве типови живти се?
Ами ако завршеше кец без прелаз што правевме?
Си трефнал еден меч и демек сега се уверивте
Тешко на тие што се лажат на вакви тип-страни, али не сте вие криви што народот е глуп.
Еден познаник убаво си ги ренда сите, по 3000 евра прави месечно, али нема кој не го бара![]()
Jas ako lazev ke naplakav,ama kako sto gledas free gi kazuvam,a bidejki ima vakvi neblagodarni ovde kako tebe odsega ne vi kazuvam vakvi informacii,a ke ima uste mn vo idnina,a ti posle vecerasnava zavrsena utakmica ako ne sfakas deka ima sorabotka treba da si retardiran