Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Која е шифрата, никако неможам да го најдам ракометов во билтен?

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Што мислите за сингл за утре Леванте-Рајо Ваљакано 1 (2.4) ? Некако многу мами коефициентов. Како стои леванте со тимот? Последниве утакмици игра многу слабо...

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Ја примаат си сингл во спортлајф?
На Ледброкс можам само краен резултат да ја играм, не можам хендикеп:mad:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
1.272
Ја примаат си сингл во спортлајф?
На Ледброкс можам само краен резултат да ја играм, не можам хендикеп:mad:
Не ја примаат сега се враќам, каде ја има на друго место освен во бетсити?

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
SC Heerenveen - NAC Breda 1
Hoffenheim - Mainz 1
Paderborn - Dynamo Dresden 1
Fiorentina - Napoli 1

... ае отидов да го уплатам.

М

Мартин`

Гостин
Еве типови од мене за денеска ..

Рединг - Барнли 1 @ 1,95
- По лошиот на Рединг полека но сигурно се враќаат кон врвот и се приклучуваат во борбата за Премиер лигата, од последните 9 дуели Рединг на домашен терен има победено дури 7 наспроти 2 порази што го прават јак домаќин (победи против Бирмингем, Вест Хем) според мене и се наоѓа точно на границата за плејофот со победа денеска би си го зацврстила малку повеќе местото таму. Додека Барнли важат за незгоден противник како дома така и гости (8-0-7) сепак мислам немаат капацитет да бидат во првата шесторка таму и денеска ќе изгубат на Мадејски ..

Хофенхајм - Мајнц ГГ @ 1.90
- Хофенхајм очајни сезонава и не се ништо повеќе од просечен тим инаку интересно за нив што дома до сега играат (3-6-1) а во последните 5 домашни натпревари дури 5 им се нерешено изиграни (4x 1:1/1x 0:0) па не ме чуди и самите играчи да си играат веќе на нерешено... на другата страна Мајнц и како домаќин и како гостин прима и дава доста голови така да слободно може утакмицава да се игра ГГ добар коефициент.

Падерборн - Динамо Дрезден 1 @ 1.90
- Погоре гледам некој ја ставил како предлог 2 но според мене чист кец е утакмицава, Падерборн е одличен домаќин (6-3-1) и слабо прима голови додека пак Дрезден е очаен гостин (2-1-7) плус Дрезден се скоро на средина на табелата и незнам зошто би им требале овие бодови немаат ни некој голем мотив додека Падерборн е во борба за првите 3 позиции и на последните 7 утакмици дури 6 победи имал дома и единствениот кикс од тие 7 натпревари им е со Ст. Паули и тоа нерешено кои исто така се борат за првите 3 позиции ..

Интер - Болоња 1 (1-1&3+ @ 3.14) @ 1.45
- Последна шанса според мене на Интер да фати приклучок за квалификации за ЛШ како трет (1 и 2 нема шанси) така да мислам денеска ќе ја декласираат Болоња и слободно можам да кажам најсигурен тип за денеска ..

+ некои што мислам дека ќе испаднат на поголем ризик ..
Фиорентина - Наполи 2 @ 2.85
Рио Аве - Маритимо X @ 3.10

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
vo vrska so rakometot Bosna - Savehof go blokiraja Sportlife okolu 2 satot denes.. taka da nisto od toa, igrajte ja betcity ama tamu e pogolema granicata 9,5 1,80 koef mislam 80% deka i to ke pominit..

Kajgana Shop

На врв Bottom