Па доста добро треба да е ова добитноВикендов ќе ставам 3000 денари на Интер 1 и Манчестер Јунајтед 1.
2.3 вкупен коефициент ..
Па доста добро треба да е ова добитноВикендов ќе ставам 3000 денари на Интер 1 и Манчестер Јунајтед 1.
2.3 вкупен коефициент ..
Ја 1 у 2 ке ја изиграм за 100чеА што викате за Реал М vs Барса ?
Кој ке тепа ?
Јас планирам да ја ставам 2.
1-1 & 2+l @ 10 коефициентА што викате за Реал М vs Барса ?
Кој ке тепа ?
Јас планирам да ја ставам 2.
Moe mislenje e deka podobra opcija ti e Inter 1,Liverpool 1...Mancester se razmrdani po odpaganjeto od LS,plus imaat mnogu povredeni,posledno im se povredi Vidis,plus Cicarito od sabotata,i po koef od 1.20 mislam deka ne e vredna za igranje..Викендов ќе ставам 3000 денари на Интер 1 и Манчестер Јунајтед 1.
2.3 вкупен коефициент ..
Брат, Јунајтед се особено јаки дома, а и башка Вулвс не се некоја екипа така да мислам дека треба да теба ..Moe mislenje e deka podobra opcija ti e Inter 1,Liverpool 1...Mancester se razmrdani po odpaganjeto od LS,plus imaat mnogu povredeni,posledno im se povredi Vidis,plus Cicarito od sabotata,i po koef od 1.20 mislam deka ne e vredna za igranje..
Jas ke gi stavam na 5000 -Inter 1 (valjda e redno vreme da tepaat doma i Liverpool 1- imaat 3 nereseni doma po red,bi trebalo da go tepaat QPR...Kvota okolu 2.50
Коефициентот лажеОд толку утакмици интер го најдовте бе...
Liverpool никако скапаници невидени се поубо ти е Шактар они и онака никаде не играат и Партизан истоMoe mislenje e deka podobra opcija ti e Inter 1,Liverpool 1...Mancester se razmrdani po odpaganjeto od LS,plus imaat mnogu povredeni,posledno im se povredi Vidis,plus Cicarito od sabotata,i po koef od 1.20 mislam deka ne e vredna za igranje..
Jas ke gi stavam na 5000 -Inter 1 (valjda e redno vreme da tepaat doma i Liverpool 1- imaat 3 nereseni doma po red,bi trebalo da go tepaat QPR...Kvota okolu 2.50
Ne deka nema da tepa druze,realno e da bide 1 taa utakmica,ali po toj koef i so vakov Mancester,jas ne bi ja igral..Mojot izbor go napisav pogore,i toa ke uplatam za sabota..V nedela ke videme,se nadevam deka sabota ke bide dobar den!Брат, Јунајтед се особено јаки дома, а и башка Вулвс не се некоја екипа така да мислам дека треба да теба ..
--- надополнето: Dec 8, 2011 8:59 PM ---
Коефициентот лаже
ahahhaha ti ziv si be... se vrati u kockataNe deka nema da tepa druze,realno e da bide 1 taa utakmica,ali po toj koef i so vakov Mancester,jas ne bi ja igral..Mojot izbor go napisav pogore,i toa ke uplatam za sabota..V nedela ke videme,se nadevam deka sabota ke bide dobar den!
Croatia - Sweeden 27:26 np -.-Croatia - Sweeden T1 23.5 + 1.90 vo Sportlife