- Член од
- 5 август 2008
- Мислења
- 6.020
- Поени од реакции
- 5.343
Ништо тогаш.. Треба да ти биде над 25 коеф мислам без таа утакмица што те заебала..Od 5 utakmici vkupen koef. 12 taa e 1.45.
Ништо тогаш.. Треба да ти биде над 25 коеф мислам без таа утакмица што те заебала..Od 5 utakmici vkupen koef. 12 taa e 1.45.
јас сум навивач на сите тимови кога е во прашање тикет .... но верувај не сум за манчестер или за било кој во англија , можеби симпатии кон ливерпул имам заради роби фаулерем си навивач на манчестер ем го пиша на ливче за 500 денари? имаш мадиња признавам)
Сите заедно прат 9 коеф.Утре само Норвешка 2!Последно коло е ќе паѓаат голови.Лани последно коло сите 4+ овен една 0-0 и на една 3 гола паднале.
Ја па ГГ ја чекам.. ваљда ќе ја свртат да ни ја даде и тебе и менеЗулте ВарегамСо играч повеќе од 6та минута, примаат гол во 35та
Не викај 2 патиКонечно по сто години да фатам мамицата нивна..освен Пескара да се разигра во второто полувреме и да му стегни 4 гола на Јувентус![]()
Милан ја покриј нема да играат Ел Шарави и Јоветич кој ќе дава голови? 0-2 и Ајакс што знам за сигурно стави ја 0-3 голови.Decki utre gi cekam Milan GG3+ i Ajax 4+ za 9000 den. Moze nekako da gi pokrijam ili da gi ostaam kako sto se
од кај се овие?05.00 Toyama - Mito 1 2.60
Опстанок е во прашање .
Не заебавај како ќе ја покриат ајакс 0-3 гола, на 1.2-1.3 коефициент?Милан ја покриј нема да играат Ел Шарави и Јоветич кој ќе дава голови? 0-2 и Ајакс што знам за сигурно стави ја 0-3 голови.
Не заебавај како ќе ја покриат ајакс 0-3 гола, на 1.2-1.3 коефициент?Милан ја покриј нема да играат Ел Шарави и Јоветич кој ќе дава голови? 0-2 и Ајакс што знам за сигурно стави ја 0-3 голови.