Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Утре само Норвешка 2!Последно коло е ќе паѓаат голови.Лани последно коло сите 4+ овен една 0-0 и на една 3 гола паднале.

ем си навивач на манчестер ем го пиша на ливче за 500 денари? имаш мадиња признавам :))

јас сум навивач на сите тимови кога е во прашање тикет .... но верувај не сум за манчестер или за било кој во англија , можеби симпатии кон ливерпул имам заради роби фаулер

Утре само Норвешка 2!Последно коло е ќе паѓаат голови.Лани последно коло сите 4+ овен една 0-0 и на една 3 гола паднале.
Сите заедно прат 9 коеф.

Јуве си води 0:1, а јас ја имам 2+ второ :facepalm:

Конечно по сто години да фатам мамицата нивна..освен Пескара да се разигра во второто полувреме и да му стегни 4 гола на Јувентус:eek:

Decki utre gi cekam Milan GG3+ i Ajax 4+ za 9000 den. Moze nekako da gi pokrijam ili da gi ostaam kako sto se
Милан ја покриј нема да играат Ел Шарави и Јоветич кој ќе дава голови? 0-2 и Ајакс што знам за сигурно стави ја 0-3 голови.

Милан ја покриј нема да играат Ел Шарави и Јоветич кој ќе дава голови? 0-2 и Ајакс што знам за сигурно стави ја 0-3 голови.
Не заебавај како ќе ја покриат ајакс 0-3 гола, на 1.2-1.3 коефициент?
--- надополнето: 10 ноември 2012 во 21:39 ---
Не заебавај како ќе ја покриат ајакс 0-3 гола, на 1.2-1.3 коефициент?

Вие што викавте Јунајтед местел.. изгледа не сте слушнале за фенот од Ферги!? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom