Tелефони што не може да се префрла апликации на SD картичка?

Член од
16 октомври 2014
Мислења
11
Поени од реакции
0
Мора да може. Settings - Apps и оди во downloaded. Која апликација не можеш да ја префрлиш? Ако е некоја од "вградените", ќе мора со рутирање.
Ne e
Мора да може. Settings - Apps и оди во downloaded. Која апликација не можеш да ја префрлиш? Ако е некоја од "вградените", ќе мора со рутирање.
Ne e od vgradenite aplikacii nego igri simnati od net i drugi programi ![DOUBLEPOST=1413500267][/DOUBLEPOST]
не бери гајле, ако отиде телефонот и не се пали ќе му стават нов софтвер, неможат да приметат дека е рутиран
[DOUBLEPOST=1413500322][/DOUBLEPOST]
не бери гајле, ако отиде телефонот и не се пали ќе му стават нов софтвер, неможат да приметат дека е рутиран
Gluposti nema li drugo care da ti ebam glupiot android bozem dobar ali najvaznoto da prefrlas na sd card nemoze !

Т

Триптико

Гостин
Јас сум на 4.4.2 и немам проблем со префрлување на картица. Мора да може. Инаку за рутирање, секогаш можеш да го вратиш на фабрички софтвер.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Јас иам Huawei ascend g700 и ми дава да префрлам на мемориска, НО.. играта е 1.5 гига и ми дава да префрлам само 35 мега... го рутнав симнав тоа линк 2 сд... и џабе пак ми дава само 35 дека можам да префрлам

Член од
16 октомври 2014
Мислења
11
Поени од реакции
0
Јас иам Huawei ascend g700 и ми дава да префрлам на мемориска, НО.. играта е 1.5 гига и ми дава да префрлам само 35 мега... го рутнав симнав тоа линк 2 сд... и џабе пак ми дава само 35 дека можам да префрлам
glupa rabota e toa...[DOUBLEPOST=1413927339][/DOUBLEPOST]aj nekoj sto stvarno znae kako da go sredime neka mi se javi da se dogovorime eve i brojce-076476584 ili ostavete broj kje vi se javam jas....Zz

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom