Tелефони што не може да се префрла апликации на SD картичка?

Член од
16 октомври 2014
Мислења
11
Поени од реакции
0
Дали има решение за телефоните што не може да се префрлаат апликации на SD картичка?

Т

Триптико

Гостин
Мора да може. Settings - Apps и оди во downloaded. Која апликација не можеш да ја префрлиш? Ако е некоја од "вградените", ќе мора со рутирање.

Член од
16 октомври 2014
Мислења
11
Поени од реакции
0
Мора да може. Settings - Apps и оди во downloaded. Која апликација не можеш да ја префрлиш? Ако е некоја од "вградените", ќе мора со рутирање.
Nema be druze mi pojavuva samo move to integral storage i phone storage a sd card nema...[DOUBLEPOST=1413453807][/DOUBLEPOST]
Root + link2sd Plus
sto e ova?[DOUBLEPOST=1413453899][/DOUBLEPOST]
i ne e od vgradenite aplikaccii igra e od 2gb real racing 3

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Ako imas android 4.4 KitKat toj po default ne dozvoluva prefrluvanje na sd
Pishi na gugl android 4.4 sd copying ke ti izvadi nesto (od mob sum ne mozam da baram)

Член од
14 август 2012
Мислења
1.708
Поени од реакции
738
А за самсунг Галакси таб има ли решение оти и кај мене неможам да префрлам на sd card?

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Па нема ли опција каде да се сними префлли

Член од
16 октомври 2014
Мислења
11
Поени од реакции
0
abe problemot e ne moze na SD inache vo internal i phone storage mozam imam 3gb tamu vkupno i taka...[DOUBLEPOST=1413490185][/DOUBLEPOST]
Ako imas android 4.4 KitKat toj po default ne dozvoluva prefrluvanje na sd
Pishi na gugl android 4.4 sd copying ke ti izvadi nesto (od mob sum ne mozam da baram)
aj ako ne ti e problem vidi

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.308
Поени од реакции
15.467
И на Samsung galaxy young исто неможи да се префрлаат програмите како Вибер и игри

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
hahahahahahah ne e opasno da mu se prai root?
широк поим е опасно :D да ти експлодира в раце телефонот сигурно нема. Да заебиш негде секогаш постои шанса ма да ако внимателно ги пазиш чекорите дури и ако си почетник не би требало да имаш проблем.
Е сега прашање е колку многу сакаш да ја користиш сд картицата, пошто и вака ќе ти работи телефонот

Член од
16 октомври 2014
Мислења
11
Поени од реакции
0
широк поим е опасно :D да ти експлодира в раце телефонот сигурно нема. Да заебиш негде секогаш постои шанса ма да ако внимателно ги пазиш чекорите дури и ако си почетник не би требало да имаш проблем.
Е сега прашање е колку многу сакаш да ја користиш сд картицата, пошто и вака ќе ти работи телефонот
Zaebi ti ova root kje mi otide garancijata jbg takov e telefonot!

Kajgana Shop

На врв Bottom