- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.095
- Поени од реакции
- 42.801
не бери гајле, ако отиде телефонот и не се пали ќе му стават нов софтвер, неможат да приметат дека е рутиранZaebi ti ova root kje mi otide garancijata jbg takov e telefonot!
не бери гајле, ако отиде телефонот и не се пали ќе му стават нов софтвер, неможат да приметат дека е рутиранZaebi ti ova root kje mi otide garancijata jbg takov e telefonot!
Ne eМора да може. Settings - Apps и оди во downloaded. Која апликација не можеш да ја префрлиш? Ако е некоја од "вградените", ќе мора со рутирање.
Ne e od vgradenite aplikacii nego igri simnati od net i drugi programi ![DOUBLEPOST=1413500267][/DOUBLEPOST]Мора да може. Settings - Apps и оди во downloaded. Која апликација не можеш да ја префрлиш? Ако е некоја од "вградените", ќе мора со рутирање.
[DOUBLEPOST=1413500322][/DOUBLEPOST]не бери гајле, ако отиде телефонот и не се пали ќе му стават нов софтвер, неможат да приметат дека е рутиран
Gluposti nema li drugo care da ti ebam glupiot android bozem dobar ali najvaznoto da prefrlas na sd card nemoze !не бери гајле, ако отиде телефонот и не се пали ќе му стават нов софтвер, неможат да приметат дека е рутиран
epa togas e do tel nema drugo i jas go imam 4.4.2Јас сум на 4.4.2 и немам проблем со префрлување на картица. Мора да може. Инаку за рутирање, секогаш можеш да го вратиш на фабрички софтвер.
glupa rabota e toa...[DOUBLEPOST=1413927339][/DOUBLEPOST]aj nekoj sto stvarno znae kako da go sredime neka mi se javi da se dogovorime eve i brojce-076476584 ili ostavete broj kje vi se javam jas....ZzЈас иам Huawei ascend g700 и ми дава да префрлам на мемориска, НО.. играта е 1.5 гига и ми дава да префрлам само 35 мега... го рутнав симнав тоа линк 2 сд... и џабе пак ми дава само 35 дека можам да префрлам