Swisslion Takovo

• Креатор на темата Креатор на темата Rickyyy
  • Време на започнување Време на започнување
А ова? Крем во тврда состојба. :D
BITC69DCAAA46gh.jpg

Порано менував милки за 3 вакви. :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Инаку соленчината. чоко бисквитот ми се нај.

eurocrem-blok-90g.jpg

mnogu e ubavo,no turi im .....
KUPUVAJTE MAKEDONSKI PROIZVODI.

BITC69DCAAA46gh.jpg
И двата производи се на истата фирма - Свислион.
Ниту едниот, ниту другиот се разликуваат по тоа дали е македонски или српски. Агрокрем беше на Агроплод, сега е на Свислион.
И да, вкусот е далеку полош од на времето, но поминува.

Мене па сокот од јаболко ми е многу убав, исто како и чокобисквитите и ишлерите...Мераци.(y)

Таково ми е најомилената марка. Сокот од Таково (праска и кајсија) е најдобар, а за ишлерите не ни зборам :love:.

Може немаат некој убав вкус тие чоколади, ама подобро да јадам нешто такво отколку нешто друго со илјада хемикалии во него.
Ако ништо друго од ова чоколадо не ме болат забите и немам проблем со стомакот, што е случај со поголемиот број на артикли од Западните земји.

И еднаш ми донесоа скапа Белгиска чоколада, вкусот како кај нас чоколадо за готвење со образложение дека тоа е правиот вкус на право чоколадо. Мој совет, ј*ебеш ти Милка пробајте чоколадите на Витаминка нема да зажалите. ;)

Додека постои Витаминка од овие само зимам чокобисквит друго ништо апсолутно ништо !

Витаминка златна наша фабрика :love:

Сите најубави производи сте ги утнале,

1. Сокот од Боровинка.
2. Мини чоко бисквит.
3. Зелените смоки копија на Стоби Флипс, но многу поубави.

И еднаш ми донесоа скапа Белгиска чоколада, вкусот како кај нас чоколадо за готвење со образложение дека тоа е правиот вкус на право чоколадо. Мој совет, ј*ебеш ти Милка пробајте чоколадите на Витаминка нема да зажалите. ;)
Да, пошто едно кило шеќер со лажичка какао е најбољи вкус на "чоколадо" (y)
Иначе на Таково им се супер ресаните, едно време ги продаваа рефус во Слатка Куќа кај Буњаковец и стално им беа тазе и многу вкусни. Чокобисквитот исто им е супер. Соковите не толку, чоколадите така-така, а смоките ги немам пробано. Крем бананите се добри, ама на Соко Штарк се подобри. Сѐ на сѐ односот цена:квалитет на работите што ги имам пробано им е добар.

choco-biscuit-35g.jpgeurocrem-200g.jpglinea-choco-100g.jpg575769_507276055975420_1764123132_n.png

Само ова купувам. Соленките не ми се убави.
Сокот и супите не сум ги пробал а и нема затоа што тука се Вива и Подравка.

Sokovite im bea daleku poubavi pred 3-4 godini, sea s nekako izmelezeni. Mi se svigaat i cokolatcata crvenite ne se losi . Vo globala dobar im e proizvodstveniot program kako i cenata dosta prifatliva.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom