Swisslion Takovo

• Креатор на темата Креатор на темата Rickyyy
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 февруари 2013
Мислења
584
Поени од реакции
704
Локација
Скопје
Сите знаеме за нивните производи и ги среќаваме секојдневно.
Од дете ги јадам и пијам нивните производи, и до сега не сум нашол забелешка на ниту еден. Имаат производи со пристојна и ниска цена, а огромен квалитет.
Што вие мислите за нивните производи? Предлог, препорака и коментар за некој нивни производ? :D

Моите омилени....

Еурокремот Таково што ми е 1000 пати повкусен од сите други кремови...

images

Ресаната...

14e01c7c818da6ff496cb6af9e4cec66_365_214_m3.jpg

Сок Таково

314028361l.gif

Daria чоколадо

daria-gold.jpg

Чоко Бисквит

choco-biscuit-35g.jpg

Ишлери

23183.png

И крем-бананите на кои немам насит... :D

swisslion-takovo-choco-banana-20g.jpg

Не сум знаел дека сите овие биле од Таково, сите ги јадам :vozbud:
Не се сите од Таково. Таково „наследи“ голем дел на производи од компаниите кои ги купи, како на пример - од Агроплод Ресен.

Оригинални и најпознати производи по кои се познати Таково се „Еурокремот“ и „Чокобисквит“.
Сега го произведуваат и „Агрокрем“ кој беше производ на Агроплод (и тотално го унаказија и го направија со вкус на приватњачки третокласен крем). А соковите ми создаваат киселини.

Чокобисквитот им е закон. И еден куп други производи. Ама имаат и некои утки...

Мене кремот малце ми преседна од толку јадење:( И сега експериментирам со приватњачки кремови, како што ги викаш :icon_mrgr:, пошо Нутела и другиве поскапи никој не ми е убав.

Генерално од благо најкупувани ми се, особено чокобисквит и чоколадни топчиња. А и праска соковите три за сто. :)

Кикирики
554995_509624995740526_620801399_n.jpg

Смоки
575769_507276055975420_1764123132_n.png

Омилените гумени бомбони
529991_504419132927779_917385938_n.jpg

481744_458056607564032_385414801_n.jpg

Незаменливите ресани
600406_393569000679460_1379920610_n.jpg

Соленки тамански погодени со сол
523868_363275560375471_969161148_n.jpg

Пораснавме со Бони топ
bonnytop-25g.jpg

Eуродесерт - замена за бајадера
swisslion-takovo-eurodessert-120g.jpg

Чипс
chips-rebrasti-150g.jpg

И уште многу други производи - крем банани, чокобисквит, бисквити, сокови....
Готвените јадења не сум ги пробала, иако од оние кои ги пробале слушам позитивни коментари и се доста задоволни.

јас од таквово највише сакам

eurodessert-120g.jpg

:mad:

Не ја сваќам потребата од темава.Нешто како реклама ми доаѓа за Таково.
БДВ Агроплод го направија :гомце:,златна фабрика уништија,затоа се банирани на мојата листа на производи.

Не ја сваќам потребата од темава.Нешто како реклама ми доаѓа за Таково.
БДВ Агроплод го направија :гомце:,златна фабрика уништија,затоа се банирани на мојата листа на производи.
Демек не јадеш ниеден производ од Свислион?:eek:
Темава е отворена да споделиме на кого што му се допаѓа или не му се допаѓа од Свислион Таково, а не за реклама.
Ако глеаш така треба сите теми да се затворат затоа што секаде се рекламираат одредени производи :tapp:

Демек не јадеш ниеден производ од Свислион?:eek:
Темава е отворена да споделиме на кого што му се допаѓа или не му се допаѓа од Свислион Таково, а не за реклама.
Ако глеаш така треба сите теми да се затворат затоа што секаде се рекламираат одредени производи :tapp:

Јадам,ретко.Ја како самодеклариран патриот до некој степен,секогаш или во најголем број случаи гледам да купувам македонски производи,а ги избегавам посебно српските,кои го "затруја" домашниот прехрамбен пазар со секакви ШКЉ стоки. Има и добри фирми не да не,али Таково не ми се на таа листа.Секогаш предимство давам на Витаминка,Европа или Винчини.

Јадам,ретко.Ја како самодеклариран патриот до некој степен,секогаш или во најголем број случаи гледам да купувам македонски производи,а ги избегавам посебно српските,кои го "затруја" домашниот прехрамбен пазар со секакви ШКЉ стоки. Има и добри фирми не да не,али Таково не ми се на таа листа.Секогаш предимство давам на Витаминка,Европа или Винчини.
Имаш тема за Витаминка, Винчини, Европа...

Јаоо цитро човече, гарант сеа пиеш некое сокче од Флорина во некој од кафичиве во центар:icon_lol:
Swiss lion ко шо рече Ејсид, на времето ги купија Агроплод која да бидеме реални многу слабо би се котирала на балкански пазар покрај толкава конкуренција. Златните ресани никад непроменети (иако енглезите ги смислија), исто така флипсот кој е малку поинаков од оној што го имаме во домашна продукција (стоби) и за крај агрокрем - еурокрем штангла - спомените од детство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom