Swisslion Takovo

• Креатор на темата Креатор на темата Rickyyy
  • Време на започнување Време на започнување
default.jpeg

Зошто не можам да ги најдам овие у последно време? Престанале да ги произведуваат, не ги носат више тука, или е тоа светска завера против мене? :cautious:

Иначе мислам дека Таково имаат солидни производи, а и цените им се прилично пристапни, што е доста битно. Ја лично најмногу ги сакам ишлерите и еурокремот, а имаат и добри сладоледи.

Прегледај го приврзокот 70665

Зошто не можам да ги најдам овие у последно време? Престанале да ги произведуваат, не ги носат више тука, или е тоа светска завера против мене? :cautious:

Иначе мислам дека Таково имаат солидни производи, а и цените им се прилично пристапни, што е доста битно. Ја лично најмногу ги сакам ишлерите и еурокремот, а имаат и добри сладоледи.

вакви видов у денар дисконт мислам

Прегледај го приврзокот 70665

Како да не, вчера 4 изедев. За 60 денара се поисплаќа вакви него милка.

Чоко бисквитот и Супер Агрокрем блок штанглата. Друго не сум пробал ништо одкако Свислион Таково ги зеде Агроплод.

Агроплод кафето уште постои ?

Кога ќе спомнам Агроплод ми се врти во глава тој скечот на К15 со охридскиот келнер кога им вика на Цацко и Тошо
“Агроплод имаме го вариме„:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom