Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.227
- Поени од реакции
- 13.381
Појако е в сала. Навиваат што навиваат и ко ќе засвират со трубава

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Појако е в сала. Навиваат што навиваат и ко ќе засвират со трубава
Кажи ми дека не си сериозенШпанија не заслужи титула и е далеку од квалитетна репрезентација за злато. Хрватска ги декласираше на нивни терен. Како и да е идна година на ЕП во Данска дилеми нема да има !
Момче,ако те има паднато в кладилница Данска не мора да тресиш глупости..фрустрацијата на друго место исфрлај ја....Најглупото финале до сега и зато не им ја признавам титулата, да ви ебам тоа шпанците да ви ебам, оти играат дома и морало да освојат. Да дај Госпо никогаш поќе да не освојте ништо во ракомет, племето ваше!Сосила се пикаат ракометна нација се праат?! Каде беее?
Dobro, a so koj pamet Hansen go proglasija za MVP?
Rakometar e, ne maneken. Ako saka da go biraat po ljepota, neka se zanimava so manekenstvo a ne so rakomet.Абе оти е убав па и ти![]()
Брат 20 разлика бе, не 3-4. И мене ме падна на спортска, јебига, ама ова денес беше маестрално.Најглупото финале до сега и зато не им ја признавам титулата, да ви ебам тоа шпанците да ви ебам, оти играат дома и морало да освојат. Да дај Госпо никогаш поќе да не освојте ништо во ракомет, племето ваше!Сосила се пикаат ракометна нација се праат?! Каде беее?
Ау брука. Кој ќе им го заборави дебаклов на Данциве. Ни на сон не очекував ваков пораз. Шпанија како да играше со Сарамзалино.
Те пратам и во темата за тенис исто кога сакаш некој да понижиш го правиш од Сарамзалино ? Може да престанеш да ми го вреѓаш селото и да се префрлиш на ТриВоди , Конопиште и некое слично кое не може за малото прсте да му се фати на Сарамзалино?
Инаку многу се изнервирав што не заврши 36-18 .Што убаво ќе личеше ДУПЛО повеќе голови да им збрцаа. Ама ај , и вака не е лошо воопшто.