Светско првенство за мажи - Шпанија 2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Вчера одиграа добра одбрана, дури мислам дека одбраната е на повисоко ниво од онаа на европското.
Играта на Бранче во напад е меч со две острици,позитивно е што една замена помалку за одбрана но гледајќи колку е бавен само уште повеќе ја нагласува нашата немоќ против екипи што играат брз центар. Реализацијата му е никаква баш како на Филип но барем овој не е толкав потрошувач на топки. Работава се сведува да се избере помалото зло.
Штета што не видовме ситуација со фластер на Кире па да знаеме како во тој случај ќе оди организацијата во напад.
Србите со Станич и можноста за голема ротација во напад, во овој момент се видливо поквалитетни од нас.
А, да не заборавам, голот на Георгиевски од позиција на бек. Дали е можно изненадување во таа насока?

Филип Лазаров се крева на шут и гоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооолллллллллллллллллллл :vozbud: за водство на Македонија

:ROFLMAO:
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 13:47 ---
Не го гледав натпреварот но читам многу пенали бе се свиреле ? Играа на 6м? А тоа ме плаши зш на првенствата не се многу судиите великодушни за свирење пенали. Да бевме Данска може ќе свират.

Гледајте кај Филе закани од син му на Начевски.
734695_10200356729466781_876914565_n.jpg

Гледајте кај Филе закани од син му на Начевски.
734695_10200356729466781_876914565_n.jpg
Општо не го поддржувам Филе,ама со ова се докажа дека начевци се копилиња,и дека се колатерална штета.

Иначе со ова може слободно во полиција да отиде и да го пријави.

:ROFLMAO:
--- надополнето: 6 јануари 2013 во 13:47 ---
Не го гледав натпреварот но читам многу пенали бе се свиреле ? Играа на 6м? А тоа ме плаши зш на првенствата не се многу судиите великодушни за свирење пенали. Да бевме Данска може ќе свират.

Ona sto e faul vrz Stole nema sansa da ne bide dosuden penal:))

Ona sto e faul vrz Stole nema sansa da ne bide dosuden penal:))

Јасно ми е :) но кога гледам со кои би вкрстиле пак е таа Германија кај што не се свири ни тоа :) Посакувам да не ни судат судиите од Шпанија.

Јасно ми е :) но кога гледам со кои би вкрстиле пак е таа Германија кај што не се свири ни тоа :) Посакувам да не ни судат судиите од Шпанија.

Na Germanija veke nejkam ni da pomisluvam.... Kompleksi mi nabija:)

Na Germanija veke nejkam ni da pomisluvam.... Kompleksi mi nabija:)

Јас немам комплекси од репрезентацијата на Германија, туку од судии кои би ја суделе со Германија.:) Ако пратиш ракомет можеш да забележиш по делигираните судии која утакмица треба да се намести. Во Србија беше јасно дека нема што да бараме. Едно време кога почнаа публиката да скандира ЕХФ мафија, ( а претседателот на ЕХФ беше присутен на трибините:D ) судиите попуштија малку, се приметуваше тоа, на крајот ја изгубивме поради наши грешки. Ама џабе е кога те демотивираат цел натпревар со смешни одлуќи. Тоа е психолоѓија која многу влијае на играчите и играта. Ако сакаме медал мора да се потегнат некои конци во ЕХФ да не се залажуваме, ниедна репрезентација не стигнала до медал без нивна помош.

Бог да се чува и Борко да брани.
Што се замислуваат Начевци бе, дека федерацијата им е фамилијарна фирма па се плашат некој да не им нанесе лоша репутација у јавност.

Звонко Шундовски на првенството во Шпанија ќе може да смета на следните ракометари:

Борко Ристовски
Никола Митревски
Дејан Манасков
Александар Јоноски
Филип Миркуловски
Велко Марковски
Златко Мојсоски
Наумче Мојсовски
Ванчо Димовски
Гоце Георгиевски
Милан Левов
Столе Стоилов
Никола Марковски
Филип Лазаров
Гоце Ојлески
Кирил Лазаров
Бранислав Ангеловски
Владимир Темелков

Затвор се лежи за вакви закани, без разлика што се по фб.

Колкав е гејов по години?
Од 18 до 20 години… го знам тој што му беше партнер за судење, сличен карактер, изгледа треба да си идиот за да судиш кај нас.

Шундо очи мачка, пак ќе го стај џинџерот во резервите и Козла во тимот.

Инаку јас да сум као начевци и некое детенце као овој Виктор да ми руши репутација ќе го........ oh wait... они немаат репутација. :pos::pos::pos:

Звонецов ако бил паметен периодов, можел да увежба некои акции без ротација на играчи од одбрана во напад. Што му фали на Јоноски да шутира? Или на Велко? Се се плашам дека ако отидеме со истата игра од Србија има фијаско да биде на натпреварите со Данска и Исланд...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom