Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аха сеа имаат повикај пријател,т,с пак судијаШпанците веќе го искористија џокерот судии против Германија, така да очекувам во недела да го јадат стапот.![]()
Него видов и вори го немаше,дали се работеше за повреда,дека со франција ко да видов дека се повреди?Ај сега сум малце попаметен од кога се смирив,мада волку разочаран не знам кога сум бил......
Ништо не ми се прави,не можам ни книга да фатам да учам за испит во понеделник....ти ебам кретенот што се внесувам толку со оваа репрезентација.И фудбал и кошарка се играат првенства и Македонија исто игра,ама како што за Хрватска во ракомет сум приврзан,за ништо не сум.....
Јеби га,ги победи вечерва подобрата екипа.......секоја чест за Данска.Одиграа одлично,а Хрватска ќе си остане и по 3 пат со к во рака.....
Сепак според мене најголем удел за овој пораз имаше мечот со Франција.Со вака млада и осакатена со повреди екипа глупаво беше да се очекува дека во 5 дена ќе се исплескаат Франција,Данска и Шпанија.
Немаа свежина,испразнети беа од мечот со Франција.Данците ја одиграа најдобрата партија во последните неколку години,а овие беа истрошени.
Се гледа колку фали Балиќ......макар не влегол претходно ни минута,Балиќ треба за вакви утакмици.Дувњак сирот овие 2 дена на инфузии беше и пак да ја носи сам Хрватска.....no way.
Да се игра лига, Хрватска ќе биде прва без проблем,ама за вакви турнири ти требаат мажишта,искусњари како Балиќ,Лацковиќ,СУЛИЌ.......со нив ќе немаше трте мрте,тие 3ца убеден сум дека немаше да се распаднат.
Едноставно вечерва го немаа тој жар како на другите утакмици,таа подвижност во одбранта,без самодоверба и како исцедени крпи играа.На тајм аут звучеа ко мртви пувала,а претходно цело време наелектризирани беа.....Психички и физички премногу се испразнија со французите.
Башка немањето ширина си го направи своето.Вуковиќ ја поеба ногата,остана Голужа на 3 бека (Степанчиќ и Мандалиниќ не се на ова ниво сеуште) од кои едниот е полумртов и целосно исцрпен.
Да беа Лацковиќ и Балиќ тука ќе донесеа искуство и смиреност.Башка што они освоија 6-7 медали на игра 1 на 1.......кога ќе застане контрата и полуконтрата секогаш сакаш да ги имаш Балиќ и Лацковиќ тука.Лац го ебаа талибаните,ама Ивано не смееше да се остави.....
Нема Хрватска план Б кога ќе тргне на лошо.
Овој пораз исто во голем дел иде и на душа на Голужа.Не ја припреми екипата, се дигна и он како цела хрватска јавност и играчи после победата.Сите очекуваа оваа утакмица да биде одработување на готова работа,ама гадно приземјување следеше.
Во второто полувреме со ротациите беше врв,човекот тотално изгуби контрола.....башка што направи голема грешка уште пред да почне турнирот изоставувајќи некои важни играчи...
Али што е тоа е.....
Следниот пат повеќе среќа и поготово памет.Мора некогаш да се отвори некаде и да се земе златото..... мора да дојде редот и на Хрватска пак....
Бронза нека се зема за пополнување колекција и нека ги потсетува секој пат колку малку им фали за злато......речиси никој од овие играчи нема исусено што е тоа се освои злато. Барем глад за успех не вервуам дека ќе им фали.....
И Данска цело време освојуваше бронзи по дифолт,им се отвори и на нив еднаш.
Никој нема појма зашто Вори не играше после.....Него видов и вори го немаше,дали се работеше за повреда,дека со франција ко да видов дека се повреди?
Sea da bese Goluza makedonec ke mu ebevme mamata, otide kurban I on I pola ekipa + vredjanje 1 mesecno Kontinuirano
Мама ебаа,озбилно.Славе Николов и Ѓорѓи Начевски вака така уште малку финалиња ќе судат си фатија дебели врски во ЕХФ и ИХФ
Dobro sudat...Славе Николов и Ѓорѓи Начевски вака така уште малку финалиња ќе судат си фатија дебели врски во ЕХФ и ИХФ