Светско првенство за мажи - Шпанија 2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Се повеќе мислам дека со Франција ќе ни беше поарно да играме у 1/8 финале. :D
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 23:16 ---

Играа добра одбрана. И доволно јако во напад.
Друго објаснување за играва на Хрватска покрај кондиционите тренинзи е гледање на некој наш натпревар против Данска :D или пак имале организирана крводарителска акција :D секој Хрват дал по пола кило крв.

Реков неколку страни поназад дека денес Хрватска губи од Данска. Се знаеше тоа психолошки изгубија денес, во втор меч би биле далеку понеизвесни 60те минути. Како и да е Данска оваа утакмица и беше прва вистинска на шампионатов, така што се докажаа и мислам дека Шпанциве кои се далеку од силна репрезентација може многу лесно да биде затишена на нејзин терен!

Хрвативе ко кастрирани да беа.
Да се немало храброст да се појде на шут, во колку ситуации имаа празни крила и пикер, Алиловиќ 2 одбрани со ред, овие си спијат чекаат топката да им се дотркала в раце.
Е така нема финале!

Danska, sepak mojata omilena reprezentacija posle Makedonija. :icon_mrgr:

Hansen znaci kolku e samo najjak i najkorisen i najpameten rakometar na svetot. :cuc::cuc:

Se penzioniram od prvenstvovo so nitu edna promashena utakmica u kladilnica singl, megju koi Hrvatska protiv Francija i Danska protiv Hrvatska so pogolemi koeficienti. :D

I love handball!:vozbud:

Hansen znaci kolku e samo najjak i najkorisen i najpameten rakometar na svetot. :cuc::cuc:

Se penzioniram od prvenstvovo so nitu edna promashena utakmica u kladilnica singl, megju koi Hrvatska protiv Francija i Danska protiv Hrvatska so pogolemi koeficienti. :D

Ајде ајде имаш уште една шанса ти игра Данска против Шпанија стави сеа се што си заработил од претходните натпревари :vozbud:

Ајде ајде имаш уште една шанса ти игра Данска против Шпанија стави сеа се што си заработил од претходните натпревари :vozbud:
Ne ne. Iako sum do negde siguren deka Danska ke tepa. Shpanija nekako mnogu se vleche na 2-3 igrachi, dobar trener znae da zapre takva reprezentacija.

Inaku neznam kako mozhe da gi hejta nekoj Dancite, igraat najubav rakomet za oko, uzivas dodeka gi gledas. :cuc:

Se nadevam ke gi plesnat gjupcine shpanski.

Освен ако не направат судите да им помогнат на Шпанија тешко дека ќе ги тепат Данска. Глејте само како играат какви акции прават, пасовите колку им се брзи. Идат на сигурни акции а не на шут од 9 метри, а и да шутират тешко дека ќе утнат. Данска ќе раководат со ракометов уште долго.

Ааа симпатијата мој, абе ем плаво момче, ем дугачка коса, бравос еј, тимски да им покажат на сите како се игра, а не лаком гз трагедија.

Хрватите, да не им ставија нешто во водата бе? Очекував подобра игра... дисапојнтед :(

Требаше Данска да ѓи победиме бар ќе се фалевме Европскиот и Светскиот шамппион сме ѓи победиле :D
Е требаше... им се реваншираме за поразот од Србија, после ги газиме французите па налетуваме на хрватите истото им се дешава и на нив. Во полуфинале пак со данците у последна секунда Златко Мојсоски дава гол и ние одиме у финале! Веќе почнуваат поставувањата на споменици низ Скопје, најголем за Златета. Во финалето реприза од Литванија - Македонија и ние сме новиот Светски Шампион! :vozbud:
Идеално а?

Каква игра на Данска :cuc:
Во ниту еден момент немаа пад во играта. Сите што влегоа имаа удел во победата. Инзвонредна одбрана, перфектна контра и трансформација одбрана-напад. Нешто неверојатно. Хансен немаше потреба да шутира цел натпревар, како ги разигрува останатите, какви топки дава. Неверојатно стварно. Одбраната до перфекција им беше доведена, Хрватите во напад кога беа ко нашиве да ги гледав, безидејно, нерешително а и кога ќе направеа некоја акција тука беше Ландин да ги спречи. Разновиден напад, од крило,бек,пикер погодуваат. Да незнае човек од што да се пази попрво.
Со ваква игра и Шпанија сигурно ќе падне.
Штета што нема да можам да го гледам финалето.....

Ааа симпатијата мој, абе ем плаво момче, ем дугачка коса, бравос еј, тимски да им покажат на сите како се игра, а не лаком гз трагедија.

Хрватите, да не им ставија нешто во водата бе? Очекував подобра игра... дисапојнтед :(
Drugarkite moj pojse go simpatiziraat Landin. :свиркам: Kako i da e, skandinavcite se ubav narod i zenite im se mmmm, sekoj den go pcujam shtrkon shto ne me frlil tamu. :mad:

Ne ne. Iako sum do negde siguren deka Danska ke tepa. Shpanija nekako mnogu se vleche na 2-3 igrachi, dobar trener znae da zapre takva reprezentacija.

Inaku neznam kako mozhe da gi hejta nekoj Dancite, igraat najubav rakomet za oko, uzivas dodeka gi gledas. :cuc:

Se nadevam ke gi plesnat gjupcine shpanski.
Ако си стоиш на ставот дека Данска е најдобра и веруваш во себе и у Данскиот ракомет и ако викаш дека Шпанциве нечинат и им играат само 2-3 играчи тогаш играј мушки и стави се на Данска не се пичкај сеа и ти као Хрвативе :unsure:

Само мене ли ми личи на мајмун типот ? -.-

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom