Светско првенство за мажи - Шпанија 2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Пак Игорче "Блага Ретардација" Трпевски треси глупости уште непочнати.

Еве го дуелот кој многу стручњаци го нарекоа "Финале пред финалето"...

Кои се бе тие стручњаци што ја отпишаа Шпанија морону еден...Ич не можам да го трпам чоеков.:mad:

Почеток од вецињата за Хрватска.

Ајде тепајте у 60 минути , за 8000 ве чекам последни . Цел турнир супер игра , денес ли ќе разочарате ?

Се изморија хрвативе им падна формата што и беше за очекување.

Катастрофа,губат 3 разлика,а резултатот далеку подобар од играта....
Ова нема теорија да ја свртат......вака лоша во одбрана и бескрвна Хрватска не сум видел.....Данците си ги работат како нива,една финта,едно вкрстување и одма дупка во одбрана.

Ниту еден гол од контра и голманот ги држи во живот....ова е готово.......Хрватска моментално делува како противниците кога ги разбиваше, како Данска на ОИ и како Франција завчера....
Пак во полуфинале,по кој пат бронза,аман веќе порано преку к ми беше од сребра барем.....

Толку јаки одбрани на голман и да не го искористиш ова трагично е......ни Мирко со зицерите ни ги врати,ништо нема да ги врати веќе.

Катастрофа,губат 3 разлика,а резултатот далеку подобар од играта....
Ова нема теорија да ја свртат......вака лоша во одбрана и бескрвна Хрватска не сум видел.....
Ниту еден гол од контра,ова е готово.......Хрватска моментално делува како противниците кога ги разбиваше, како Данска на ОИ и како Франција завчера....
Пак во полуфинале,по кој пат бронза,аман веќе порано преку к ми беше од сребра барем.....

Педерот Хансен само им ги сече контрите....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom