Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е сеа, не биди така скромен, еве ќе ти помогнам, Ѓерманија може да се носи со ЈуЕсЕј.Надворешната линија ја пазат, не им дозволуваат чисти шутеви, Србите на почеток ги изненадија со игра во рекетот пошо Милош е машина, а после ќе ги научат и тоа е тоа. Сепак голем подвиг за србите но со ЈуЕсЕј никој не може да се носи.![]()
Коа играше МекКелејб за нас и растураше не беше црн орангутан а?Цело племе да му изумре од ебола на следниот црн орангутан што ќе погоди тројка. Да ти ибам шутот мајмунски, афрички.
Еве и ја да ти помогнам, србите ќе примат 120 коша денес.Е сеа, не биди така скромен, еве ќе ти помогнам, Ѓерманија може да се носи со ЈуЕсЕј.![]()
still better than germany. heheЕве и ја да ти помогнам, србите ќе примат 120 коша денес.
MекKелејб е толку мал што не може ни шимпанзо да биде ама овие се вистински орангутани и горила и тоа мажјаци, крвта да им ја ебам!!!Коа играше МекКелејб за нас и растураше не беше црн орангутан а?![]()