Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.580
- Поени од реакции
- 18.068
Уствари Панчев го бојкотира прввенствово,затоа што не му игра неговиот фантазер Дијаманти.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Теоретски не е возможно во последното коло (3то коло) да ги даваат во живо сите утакмици, бидејќи во исто време ќе се играат, но сигурно побитната ќе ја даваат а таа другата реприза ...само едно ми интересира дали сите натпревари ќе ги дават?
Имаат повеќе програми бе.Теоретски не е возможно во последното коло (3то коло) да ги даваат во живо сите утакмици, бидејќи во исто време ќе се играат, но сигурно побитната ќе ја даваат а таа другата реприза ...
Браво за тебе , за твојот високо интелегентен коментар преку кој што надалеку се препознава еден иден способен , интелегентен и просперитетен момак.Па да ти еб*м мамицата ја твоја , што коментираш воопшто ако не те интересира ова ? И што ако гледаш на нет мислиш ме боли мене к*р кај ке гледаш ти ?who cares и така си гледам на нет фудбал![]()
секоја чест на твоето експертско мислење за темата каде и да е со овој коментар покажуваш самиот колку си интелегентен изгледа ти ја погоди темата и даде мислење подобро од моето или цел ти беше да покажеш колку голем сељак сиБраво за тебе , за твојот високо интелегентен коментар преку кој што надалеку се препознава еден иден способен , интелегентен и просперитетен момак.Па да ти еб*м мамицата ја твоја , што коментираш воопшто ако не те интересира ова ? И што ако гледаш на нет мислиш ме боли мене к*р кај ке гледаш ти ?
Секоја чест момци , оваква тема е потребна , мора да се задржат сите бисери во некоја ''aрхива'' тука.Искрено се надевам и очекувам премногу ''бисерчење'' од нашите страшно квалитетни коментатори , очекувам многу се надевам нема да ме разочараат.
Теоретски не е возможно во последното коло (3то коло) да ги даваат во живо сите утакмици, бидејќи во исто време ќе се играат, но сигурно побитната ќе ја даваат а таа другата реприза ...
Сепак сум бил во правоТака ќе биде. Нема да има преноси на Собраниски, само на МРТ1.