Светско првенство на МРТ - Мундофорија

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
само едно ми интересира дали сите натпревари ќе ги дават?
Теоретски не е возможно во последното коло (3то коло) да ги даваат во живо сите утакмици, бидејќи во исто време ќе се играат, но сигурно побитната ќе ја даваат а таа другата реприза ...

Теоретски не е возможно во последното коло (3то коло) да ги даваат во живо сите утакмици, бидејќи во исто време ќе се играат, но сигурно побитната ќе ја даваат а таа другата реприза ...
Имаат повеќе програми бе. :D

А памтите брукањето 2010 та светското со тоа дечиштата што се мењаа секој ден а пола од нив А не знаеја да кажат:facepalm:

who cares и така си гледам на нет фудбал (y)

who cares и така си гледам на нет фудбал (y)
Браво за тебе , за твојот високо интелегентен коментар преку кој што надалеку се препознава еден иден способен , интелегентен и просперитетен момак.Па да ти еб*м мамицата ја твоја , што коментираш воопшто ако не те интересира ова ? И што ако гледаш на нет мислиш ме боли мене к*р кај ке гледаш ти ?
Секоја чест момци , оваква тема е потребна , мора да се задржат сите бисери во некоја ''aрхива'' тука.Искрено се надевам и очекувам премногу ''бисерчење'' од нашите страшно квалитетни коментатори , очекувам многу се надевам нема да ме разочараат.

Браво за тебе , за твојот високо интелегентен коментар преку кој што надалеку се препознава еден иден способен , интелегентен и просперитетен момак.Па да ти еб*м мамицата ја твоја , што коментираш воопшто ако не те интересира ова ? И што ако гледаш на нет мислиш ме боли мене к*р кај ке гледаш ти ?
Секоја чест момци , оваква тема е потребна , мора да се задржат сите бисери во некоја ''aрхива'' тука.Искрено се надевам и очекувам премногу ''бисерчење'' од нашите страшно квалитетни коментатори , очекувам многу се надевам нема да ме разочараат.
секоја чест на твоето експертско мислење за темата каде и да е со овој коментар покажуваш самиот колку си интелегентен изгледа ти ја погоди темата и даде мислење подобро од моето или цел ти беше да покажеш колку голем сељак си

Додека е топката во воздух,да ви ги прочитам составите :D - З.К.

Така ќе биде. Нема да има преноси на Собраниски, само на МРТ1.

А можело и да го крстат МундоМанија. И не е така тешко

Штета што ќе го нема Панчев.
Ова е една млада репрезентација на Германија (во меѓувреме се спрема Бендер да влезе во игра) и овој сигурно е некој млад играч. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom