Светско првенство на МРТ - Мундофорија

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
За влажноста во Манау веќе цело првенство го отупе, едно та исто вергла, да не се тие статистики и фамилијарни стебла нема да знае што да каже во преносот, оток невиден е.
Југо за него е измислен, ма сите коментатори во МРТ.

Да не знае некој Дуњас арената зошто го носи тоа име?

За другар прашувам.

dragan nikolovski prvo kazuva deka ke igrat francija protiv nigerija, a posle minuta vreme kazuva francija nema da si dozvoli sopka od svajcarija , dali mu se spie pa ne znae sho zbore :pos:, ja taka go slusnav mosh sum greska i jas:rolleyes:[DOUBLEPOST=1403734263][/DOUBLEPOST]
Да не знае некој Дуњас арената зошто го носи тоа име?

За другар прашувам.
песочни дини највероватно

Мислам дека Драган вечерва го кажа киксот на првенството: "Kaj ќе стигне - доцни!"

добро е :icon_mrgr: ама има уште многу од СП, ништо чудно најдобро за крај да го чуваат :icon_lol:

Само мене така ми се чу, или кога Калински почна да зборува како немале среќа африканските репрезентации, Панчев влета со „Иран има уште шанси“?
Хаха да да , и јас исто помислив дека Иран ги внесе во африканските држави ама зборот му беше да се надоврзи со Калински откако рече дека немале срека африкаците дека Нигерија ке им ја одбранила честа нешто такво и Дарето одма се надоврзи дека Иран се уште може да им го продолжи малерот тоа сакаше да каже мислам :D

Инаку кој кралеви се бе човече, во маало повеке муабет правиме за нив отколко за првенството :pos::pos:

Ја мислам што и да каже Дарко до крај, „Можда и на други планети се игра фудбал“ е ван конкуренција бар за мене јер сум се скинал од смеење. Али види....индивидуална работа е тоа.

По другите земји експертите само играчите ги анализират, ама во Македонија имаме експерти од бисерен карактер..не само играчи, туку и тренери, анализират ги и КОМЕНТАТОРИТЕ :cuc:
Очекувам исцрпна анализа и за четвртиот судија и редарите.

Југо вчера за Шнајдерлин цела утакмица викаше Шнедерле:pos:

Која е онаа што последниве денови е во,, Мундофорија,,? o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom