Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.575
- Поени од реакции
- 18.058
Дијана Гогова,имево ми значи исто ко тебеКоја е онаа што последниве денови е во,, Мундофорија,,?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дијана Гогова,имево ми значи исто ко тебеКоја е онаа што последниве денови е во,, Мундофорија,,?![]()
Ако може да прашам зошто како мене?Дијана Гогова,имево ми значи исто ко тебе.
Па затоа што и ти не знаеш која е исто ко менеАко може да прашам зошто како мене?
Абе јавниов сервис ни е... Легенда за у гинис.Па затоа што и ти не знаеш која е исто ко мене,сеа ми текна беше у некоја информативна програма.Па ја пикнале овде,иако нема допирна точка со фудбалот.
Моментот кога Чуповски кажа: Ако Шпанија ја има Сара Карбонеро, МТВ ја има Гогова.Па затоа што и ти не знаеш која е исто ко мене,сеа ми текна беше у некоја информативна програма.Па ја пикнале овде,иако нема допирна точка со фудбалот.
Затворај тема, изјава на првенството е ова, глупостите на Панчев и Калински не и се до колена!!!Моментот кога Чуповски кажа: Ако Шпанија ја има Сара Карбонеро, МТВ ја има Гогова.![]()
Види Златко не може да затвориш тема јер ова е планетарен настан, има уште многу утамици и допрва ќе испливаат фори и зезалици.Затворај тема, изјава на првенството е ова, глупостите на Панчев и Калински не и се до колена!!!
Затворај тема, изјава на првенството е ова, глупостите на Панчев и Калински не и се до колена!!!
Моментот кога Чуповски кажа: Ако Шпанија ја има Сара Карбонеро, МТВ ја има Гогова.![]()
Немам поима, не знам ни Пачовски кој е, ме тераш да гуглам сега.Демек оваа му е жена на Пачовски?
А и реално дечки, поарно да ги глеаме Мелита, Лоба и Елена, него овај Никола овај Илиевски овај Џиџи.![]()
E ovakvi kanat vo MTVНемам поима, не знам ни Пачовски кој е, ме тераш да гуглам сега.![]()