Светско првенство на МРТ - Мундофорија

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може да прашам зошто како мене?
Па затоа што и ти не знаеш која е исто ко мене:D,сеа ми текна беше у некоја информативна програма.Па ја пикнале овде,иако нема допирна точка со фудбалот.

Па затоа што и ти не знаеш која е исто ко мене:D,сеа ми текна беше у некоја информативна програма.Па ја пикнале овде,иако нема допирна точка со фудбалот.
Абе јавниов сервис ни е... Легенда за у гинис. :tapp:

Моментот кога Чуповски кажа: Ако Шпанија ја има Сара Карбонеро, МТВ ја има Гогова.:pos:

Моментот кога Чуповски кажа: Ако Шпанија ја има Сара Карбонеро, МТВ ја има Гогова.:pos:
Затворај тема, изјава на првенството е ова, глупостите на Панчев и Калински не и се до колена!!!

Ги наредија сите тогаш. И тоа два пати повторија :vozbud:

Затворај тема, изјава на првенството е ова, глупостите на Панчев и Калински не и се до колена!!!
Види Златко не може да затвориш тема јер ова е планетарен настан, има уште многу утамици и допрва ќе испливаат фори и зезалици.
Така е Дарко, сепак топката уште долго ќе се тркала по фудбалските храмови низ Бразил, а ние ќе уживаме заедно со фудбалските сладокусци во новите епик изјави.:)

Не е можно, Димитар ја облече иста кошула како од Скопје Фест . :pos::pos::pos::pos:

Се јавуваме од пешачкиот премин. :ROFLMAO:

глупостите
глупостите
глупостите

За тебе треба поригорозна казна од таа на Суарез.

Демек оваа му е жена на Пачовски?

А и реално дечки, поарно да ги глеаме Мелита, Лоба и Елена, него овај Никола овај Илиевски овај Џиџи. :icon_lol:

Демек оваа му е жена на Пачовски?

А и реално дечки, поарно да ги глеаме Мелита, Лоба и Елена, него овај Никола овај Илиевски овај Џиџи. :icon_lol:
Немам поима, не знам ни Пачовски кој е, ме тераш да гуглам сега.:icon_mrgr::oops:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom