Светско првенство на МРТ - Мундофорија

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Калински да не е фан на Арсенал? Одма стадионот го спомна :cautious:
Ја мислам дека е фан на Меси...онака ептен мерак му праат головите негови.

Ја мислам дека е фан на Меси...онака ептен мерак му праат головите негови.

Калински е фан на фудбалот, онака романтичарски ептен гледа на нештата. Сака успешни приказни, онака сака приказни кои би се кажувале во иднина. Сам кажа дека е за Бразил, за да успеат да го освојат СП на домашен терен, поради значењето на фудбалот во државата и поради поразот од Уругвај во финалето пред многу децении на домашен терен. Сака и познатите фудбалери да бидат добри и да постигнуваат голови, зошто не сака да е сиромашно првенството без нив. Калински раскажува за успешните репрезентации на Италија, Германија, Бразил, Аргентина и сака тоа и од денешниве. Но секако не ги отфрла ни малите репрезентации, кога ќе види желба за победа. Романтичар е бе, се осеќа како збори и какви зборови употребува.

Калински е фан на фудбалот, онака романтичарски ептен гледа на нештата. Сака успешни приказни, онака сака приказни кои би се кажувале во иднина. Сам кажа дека е за Бразил, за да успеат да го освојат СП на домашен терен, поради значењето на фудбалот во државата и поради поразот од Уругвај во финалето пред многу децении на домашен терен. Сака и познатите фудбалери да бидат добри и да постигнуваат голови, зошто не сака да е сиромашно првенството без нив. Калински раскажува за успешните репрезентации на Италија, Германија, Бразил, Аргентина и сака тоа и од денешниве. Но секако не ги отфрла ни малите репрезентации, кога ќе види желба за победа. Романтичар е бе, се осеќа како збори и какви зборови употребува.
Не знам зашто ама ова го читав со гласот на Калински на ум.

Каков талент е овој Видевски, вика "Дали касно босанците ја пронајдоа својата игра", а тие испаднати уште пред недела дена. Не Зоране, имаат уште две кола БиХ да се пласираат во наредна рунда :facepalm:

Панчо ДНК расправа фудбалски муабети :LOL::LOL::LOL::LOL:
абе јаднициве кои се накотија во земјава за пусто внимание и рецепти за ајвар ќе дискутираат ако треба.

Денеска Панчев беше во шема.
Муса Меси.
Брегот Слоновача.
Види Златко не сум знаел дека Лавеци има толку тетоважи, денска играчиве и циркузанти станаа.

Се додека Мики Црнокрак не е гостин, ништо од анализите.

Само мене така ми се чу, или кога Калински почна да зборува како немале среќа африканските репрезентации, Панчев влета со „Иран има уште шанси“?

Денеска Панчев беше во шема.
Муса Меси.
Брегот Слоновача.
Види Златко не сум знаел дека Лавеци има толку тетоважи, денска играчиве и циркузанти станаа.

Се додека Мики Црнокрак не е гостин, ништо од анализите.

За жал помина беше веќе,со жена му се разбира и таа стручњак:D.

Овој Милковски е дно дна.:facepalm:
„Го изигра цел меч. Нели, досега.“ - 75 минута.

Бонус траки: „Адмир Мехмеди, гостиварецот...“, „Џемаили тетовчанецот...“. За потеклото на играчиве 100 пати повтори. Истото буквално. Па да му е%ам мамата!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom