Светско Првенство - Главна Фаза + натпревари за пласман

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Како можеше Франција да не извади некој јак голман после Омејер не ми е јасно. Играчи милион, голмани ич. Овие просециве ништо не можат да одбранат, 21 гол за едно полувреме примија.

Kako igra Hansen bukvalno sve cita masina

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Франција без одбрана, без напад, ништо немаат. 21 гол примија на полувреме еј :pos:
Како можеше Франција да не извади некој јак голман после Омејер не ми е јасно. Играчи милион, голмани ич. Овие просециве ништо не можат да одбранат, 21 гол за едно полувреме примија.
Кај ќе брани голман, кога ги пуштаат на чисти шутеви. Фабрегас и Карабатиќ не постојат во одбрана.

Игнорирај ме.Или кажи некој контра аргумент.
Контра аргумент е дека си досаден. Секогаш екипата кога губи судиите се криви. 21 гол примија на полуврме и судиите им се криви. Освен што не досудија еден фаул над Фабрегас све друго си беше океј. Судиите лесно делат исклучувања и за едните и за другите.

Франција без одбрана, без напад, ништо немаат. 21 гол примија на полувреме еј :pos:

Кај ќе брани голман, кога ги пуштаат на чисти шутеви. Фабрегас и Карабатиќ не постојат во одбрана.
Абе колку и да не игра одбраната, треба некој зицер да фатат. На пеналите двајцата се тргнаа од гол буквално.

Контра аргумент е дека си досаден. Секогаш екипата кога губи судиите се криви. 21 гол примија на полуврме и судиите им се криви. Освен што не досудија еден фаул над Фабрегас све друго си беше океј. Судиите лесно делат исклучувања и за едните и за другите.
Па слабо игра франција,кој одрекува?

Овај Жерард најпреценет голман, бранит само ко ќе играт јака одбрана Французиве, шо не е случај денес, зато примија 21 гол во едно полувреме.

Пак супер свирење.
90-10 засеа.Чекаат некој минимален контакт и фаул.На спротвната страна ги спружуваат по земја и нема фаули.Голови на празна.Еден таков не свирнат фаул за франција прави 2 разлика на салдото.
Ја наместија и ова? Ти друже тежок пациент си, Франција 38 голови прима, тебе судиите ти се криви.

Ја наместија и ова? Ти друже тежок пациент си, Франција 38 голови прима, тебе судиите ти се криви.
Заслужено помина Данска бе.Кај реков дека ја наместија?Реков дека во почетокот почнаа домаќински судииве.Или за да го избришеш срамон од некни што го лупеташе пробуваш да ја преуваличиш работава?

Дупка се голманите на Франција на цело СП.
Мене ми е чудно репрезентација како Франција да нема соодветна замена на голот после Омејер.[DOUBLEPOST=1548440394][/DOUBLEPOST]
Заслужено помина Данска бе.Кај реков дека ја наместија?Реков дека во почетокот почнаа домаќински судииве.Или за да го избришеш срамон од некни што го лупеташе пробуваш да ја преуваличиш работава?
Ти се брукаш секој ден овде, нема ден а да не напишеш како судиите ја местат утакмицата.

Него колку натегање ќе има накај швабиве денес...

Каков кадар кога ќе ги дадат овие нашиве у студио и двајцата. :pos:

Дупка се голманите на Франција на цело СП.
Мене ми е чудно репрезентација како Франција да нема соодветна замена на голот после Омејер.[DOUBLEPOST=1548440394][/DOUBLEPOST]
Ти се брукаш секој ден овде, нема ден а да не напишеш како судиите ја местат утакмицата.
Ако за тебе не е битна одлукана со пробивањето на хрвативе,твој проблем.За тебе Лино нека е крив.
За мене НАЈГОЛЕМ удел имаат судиите.И самите си признаа.

аууу утакмичиште.
али осеќам дека на германците ќе им се деси исто сценарио ко кога хостаа светско фудбал 2006та и италијаните у полуфинале ги рецнааа.
судиите како компензирање мајко мила. Несмее германија домаќинот да остане у подредена позиција со 2 играча аут. глупости.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom