Светска влада

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Па најголемите профити се прават за време на војна! Факт! А иначе за тоа дека постои масонерија или Илуминати постои ама не верувам дека е до толку јака и ги држи работите под контрола до толку за да можеме да ја наречеме СВЕТСКА ВЛАДА?! И не е работата да постигнат светски мир, работата е во тоа да контролираат.

Да беше кери наместо Буш, полошо ќе си поминевме. Истото важи и за идниот претседател на Америка... Јас молам бога да е републиканец.
А кој е интересот да има војни?
Камон фелаз... Lord Of War го глеал ли некој од вас?

so do i :) само моментално сум малку изблокиран од т.н покрај оган коледа настани (шнапс) и не ми текнува дали идиотот Барак фак Обама е републиканец ама мој став е дека во никој случај не смее тој да добие

so do i :) само моментално сум малку изблокиран од т.н покрај оган коледа настани (шнапс) и не ми текнува дали идиотот Барак фак Обама е републиканец ама мој став е дека во никој случај не смее тој да добие

Барак Обама е грк, то ест демократ.

Да почнеме јас верувам дека оваа влада постои (нагло смирување во односите на САД и Русија) и функционира на светско ниво, составена од претставници од најмоќните земји на светот, исто така влада која поседува многу современа технологија но технологија која не е за ова време (телепорт, перпетум мобиле итн.).
Во мистерии е ставена поради тоа што се уште нејзиното постоење е мистерија и за нејзиното функционирање се грижат и Сивите кои биле во алијанса со Земјата, и не снабдувале со нивна технологија...

кој знае нека напише повеќе...

Ова е една од НАЈГЛАВНИТЕ цели на Илуминатите, формирање на влада на светско ниво со кое би раководеле самите тие!!!Инаку не верувам во телепорт,во перпетум мобиле се двоумам, мада што ми е тешко да поверувам не велам дека нема шанси да се деси таква работа!!Русија, посебно Путин, не ми се верува да отстапи пред Илуминатите и против бизнис моќниците(се гледа тоа како постапува со нив во Русија, читај Березовски за разлика од Америка каде богаташите раководат со власта, читај Доналд Трапм(да не стоеше Доналд Трамп позади Буш вториве избори, Буш немаше теоретски шанси да победи))

Кико, не читај многу Ден Браун, ОК.

Хехе..Од Ден Браун ја имам прочитано само Наследството на Темпларите(иако е како сторија интересна за читање, како факти има многу нејаснотии и невистини, ама за тоа на друго место)..

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=832&page=5

Прочитај го мојот прв пост!!!

се потпрев на http://hani.blog.com.mk/node/1909... а и имам некои статии на нет читано за Илуминатите, и нивни главен приоритет на сите е формирање на едно тело кое ќе ја држи власта на цела земја!!!

Ако имаш нешто повеќе одвај чекам да прочитам!!!

Знам кои се и што сакаат. Ама и јас сакам милион евра, па никој не ми дава.

Дали Европската Унија ќе стане една Светска Унија која ќе создаде Светска влада?

edna interesna tema za edna svetska unija a ne evropska unija. dali evropskoto semejstvo so svoeto prosiruvajne ke ja dostigne celta sto ke bide koga site zemji ke vlezat vo eu ? dali rusija ke stane del od evropskoto semejstvo ? kina? dali amerika ke gi pokori rusite? kinezite?ili pak rusija i kina ke stanat vele sili i ke ja unistat amerika? ili ke se sdruzat zaedno rusija kina i amerika so evropskata unija sto ke sozdadat edna svetska vlada? dali vremeto na armagedon e blisku ? i trtata svetska vojna samo sto ne pocnala? koj ke bide toj koj ke go donese mirot , dodeka svetot ke vojuva ,ke govori za mir a ke se sprema za vojna? zar ne e toj antihristot koj ke dojde vo poslednite vremijna da go smiri svetot i da go spasi? koj ke vetuva izobilstva mir a ke go misli sprotivnoto , ke go kontrolira svetot i narodot stavajki im go znakot svoj 666 pecatot, vo prodazbata, i nikoj ke nemoze da kupu va ni prodava osven negovite sledbenici oni koi go imaat negoviot pecat. a zar ne se priblizuva toa vreme? poleka no doaga . elektronski karticki, www bar kodot na proizvodite platesni karticki seto toa e podgotovka za konecnoto negovo pojavuvane koga sekoj ke go primi negoviot broj ili zig na desnata raka , a zosto na desnata? zato sto sodesnata raka go osenuvame svetiot krst koga se krstime . Dali ova e poslednoto vreme koga se priprema svetskata vlada da go spasi svetot od krizite globalizacija ili nov svetski poredok . Jas taka mislam a vie?

Овие "муабети" да ги наречам се како од бајки. Русија и Кина ќе се спојат ќе ја уништат САД и така натаму, тоа се невидени работи кои не заслужуваат да се трошат зборови за нив. Како прво невозможно е да се контролира толкав број на народ од едно место, како на пример светска влада, невозможно е различни народи со различни религии и обичаи да живеат во иста држава под исти закони, тоа е се виде дека не успева во поранешна Југославија. Треба да се промени целосниот менталитет на народите и да биде еден ист за тоа да се случи, но знаеме дека тоа е невозможно. Сакам да кажам за џабе правиме ваков муабет кога овие работи се фантастични. Треба да си избиеме сите од главата дека не постојат никакви заговори помеѓу светските сили што ја диктира иднината на светот, кога таа а спонтана.

Лол, ЕУ ке се распадне уште малку...

:nenene::nenene::nenene::nenene: nema federalna vlast cvrsta a i osnova...EU vo dok,umentitestoi deka saka da bide faktor vomegunarodnata politika-pa ne uspeva...zarem reforma na denesno OON ne ke e podobro..amareforma koja ke go unisti pravoto na vbeto i kade diskusiite i resenijata nema da bidat od strav za namaluvanje krediti od mmf ili izjavi na koi nasitese krstat...NASAD, EU i nato im treba reforma-NATO dokaza na samitot vo bukure[t.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom