Светска влада

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Да почнеме јас верувам дека оваа влада постои (нагло смирување во односите на САД и Русија) и функционира на светско ниво, составена од претставници од најмоќните земји на светот, исто така влада која поседува многу современа технологија но технологија која не е за ова време (телепорт, перпетум мобиле итн.).
Во мистерии е ставена поради тоа што се уште нејзиното постоење е мистерија и за нејзиното функционирање се грижат и Сивите кои биле во алијанса со Земјата, и не снабдувале со нивна технологија...

кој знае нека напише повеќе...

Не бе, со се шо се дешава на оваа планета раководат Евреите и Масоните(исти кур, различна големина).
Таа светска влада би рекол дека се Масоните.

Aх, да, и рептилите, и Џорџ Буш е рептил... :)

Не, не, не, Буш е мајмун :pos2:
За ова со светскава влада се согласувам со Kizo, Евреите не водат, шчо да прајме :toe:
А за оние конспираси тиориз, воа-ноа, побарај на гугл, полно е такви работи. Некои дури и ќе те насмеат до солзи.

Не бе, со се шо се дешава на оваа планета раководат Евреите и Масоните(исти кур, различна големина).
Таа светска влада би рекол дека се Масоните.

Се согласувам.

Не ги вреѓај мајмуните бе!:pos:

Убава серија беше но, нискобуџетни специјални ефекти употребуваа. Јас повеќе ја преферирав Farscape, иако има уште еден тон епизоди овие од МТВ ја прекинаа. Судбина, јбг.

Прва работа....Светска влада..а нема светски мир.
Второ не гледам некоја цел на постоење на таа влада.....Контрола?!?!?!
Каква контрола бре...Корист некоја..., зарем ќе има таа влада корист кога ќе има војни, а ги има денес....нема победници коа има внатрешна војна..само се губи....наместо да се обединат силите , да имаше светска влада светот ќе личеше на комунизам.Каде што ќе се обединат сите народи.Денес таквите обединувања ги само од економски инерес или некои воени алијанси таму.Поимот светска влада...само за снимање на холивудски филмови,

Абе светрскава влада може постои, али веројатно за иста цел како и нашава-зимање на дневници, перење на пари...кој знае колку пари се испрани преку обезбедубање на целата таа модерна технологија, и кој знае колку чини една дневница на тие ,,експерти,, што како најдобри представници се одбрани да седат таму....СВЕТСКИ МИР БЕЕЕ...како не. Па како ке ѓинат луѓе ако е се мирно, и како ке се вртат парите за оружје ако нема војна...
Може ова изгледа и премногу иронично и песимистички, ама ништо до сега не ме убедило да размислувам поинаку...ако се најде, ќе го сменам и постов..:toe:

Светска влада е нешто што се случува и треба да се биде исклучително глуп да се верува обратно. Самошто џабе владата кога господ ќе му рече на Исус:

Г:Абе ти текнуе пред едно 2000 години те пратив кај едни, на една планета земја ли беше?!
И: Да бе ми текнуе оние со крстот.
Г:Еее таму.
И:Епа шо?!
Г:Епа ај тркни види шо праат сакаат нешто влада да праат, а башка и некоја болест им се појавила се ви зло, и глеј победи ја уз пат, важи?!
И:ОК бе како кажеш.
Г:Еј фала унапред.
И:Нема на чему.

И така Исус ке дојде и ке го победи злото на земјата, и на земјата ќе завладее 1000 годишен мир.

Светска влада е нешто што се случува и треба да се биде исклучително глуп да се верува обратно.

Жити се ...глупи , а?!?!.....а не е поглупо да веруваш во нешто што не си го видел ..а??

Да беше кери наместо Буш, полошо ќе си поминевме. Истото важи и за идниот претседател на Америка... Јас молам бога да е републиканец.

А кој е интересот да има војни?
Камон фелаз... Lord Of War го глеал ли некој од вас?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom