Сувенири од вашиот омилен клуб – Колекционери

• Креатор на темата Креатор на темата Alien_sr
  • Време на започнување Време на започнување
3 дресови од Баерн (без име), еден шал, една зимска капа, еден шал од Црвена Звезда-Баерн во Куп на УЕФА од пред 2-3 сезони.

Од фан шопот во Алијанц Арена 3 маички, 2 летни капчиња (додуша едното - тоа среќното што прво го купив од фан шопот на Олимиспки :smir:), знаме, приврзоци и некои џиџи-миџи работи...

Не би купил дрес сега веќе - единствено доаѓа во предвид од тие олд скул во кои земавме ЛШ 2001 вишна боја беа без крагња и ако би ставил име (а генерално не сакам дресови со име) само Ефенберг е опција.

Имам јас Ефенберг сив,како во финалето 1999.

Да пукнеш :smir: Се шалам сивите само на лошо ме потсеќаат - сакам од тие вишња боја, без крагња со кои играа финалето 2001 :tv:

Нема поента некако од Баерн да собирам дресови зошто ги менуваат на секои 2-3 сезони. Затоа почнав маички да си купувам. Овој од 2001 е класика + и Ефе е класика. Треба да заслужат овие сегашниве да купам дрес со нивно име...

7 дреса, тренерки, капи, шалови, тренинг маици, постелнина, бањарка, саати, тетратки/тефтери, пешкири, знаме, чорапи, беџови (мали, големи) и може уште нешто плус да сум заборавил, мање више.
Се со знакот на Manchester United :wink: Тоа не ме прави фаниште и без сето тоа си го сакам тимот, едноставно ми значат зошто повеќето сум ги добил поклон и се цени моментот, што многумина знаат колку го сакам Манчестер (па затоа и ми поклониле нешто). Тетоважа среќа немам, не сум кретен ко другар ми Мако :pos:

Шал Вардар, маици Вардар и Комити, пепељара Вардар, освежувач за во кола со знакот на Вардар :) Kако помал имав и дрес Вардар сега којзнае каде е :) Имам и дрес од Депортиво :)

0054.jpg

Прво ми дое при рака , иако не е нешо сочувано

Имам све и свашта од Партизан,ама ме мрзи да сликам,цела соба ми е Партизан:чаши,календари ,преврзоци за мобилни,пешкири,маици 6-7 дрес кошаркарски од Трипковиќ,фудбалски од Кежман итн :)

jas sum golem kolekcioner na salovi od fudbalski klubovi inace navivam za chelsea i partizan no sakam da imam i od drugite do sega imam 15 kade mozam da najdam uste salovi od makedonski timovi od navivacki grupi? ! :helou:

Мене за малко ми забега топката ...
08-09-Real-Madrid-C-L-Replica-Ball.gif

Пред 1-2 год. бев на работ на добивка во кладилницата и парите ми беа спремни за оваа топка, но на крајот моите (Марсеј - Шахтар) примија во 90мин и јас останав и без пари и без уште еден сувенир. :kesa:

Jas kako kolekcioner, a pred se navivac na vardar imam sal,dres,maici 10 od komiti i vardar,30sala od razni navivacki grupi od evropa(90%trampani),znaminja itn itn,me mrzi da pisuvam i da slikam :smir::salut:

Три дреса, Дел Пиеро - сезона 2004/05, Зидан 2000/01, еден без име - сезона 2008/09, привезок, зимска капа и шалче. :toe:

Од Јуве што ти немам.
А исто така имам некои работи од Црвена Звезда.:smir:

Тренерки горен и долен дел, дрес од најновите, капа и шал. Сето тоа од Реал. :)

3 sala od barca,kapa zimska i letna barca,topka mala barca,dres eden od ibra i eden star imam od klajvert,i od pobeda se imam sto ima izvaeno i dres imam od ajverson

Ново во колекцијата...

DSC00805.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom