Сувенири од вашиот омилен клуб – Колекционери

• Креатор на темата Креатор на темата Alien_sr
  • Време на започнување Време на започнување

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.979
Поени од реакции
143
Сите ние имаме омилен фудбалски клуб, но колку имаме сувенири, предмети од омилениот клуб?
Постојат луѓе што се опседнати со купувањето на разни работи во врска со нивниот омилен клуб и не жалат пари.
Колку вие сте посветени на тоа?
Што имате во моментот од вашиот омилен клуб?
Дали мислите колку повеќе сувенири имате, толку повеќе покажувате колку го цените и сакате клубот?

Јас како креатор на оваа тема ќе почнам прв...

32825010.jpg

38119233.jpg

62593060.jpg

34575306.jpg

84066054.jpg

74851937.jpg

15861807.jpg

30777170.jpg

dsc00145k.jpg

Морам да кажам дека имам и обувки Реал Мадрид кој поради оправдани причини не можев да ги најдам и да ги сликам исто како и дресот од Мориентес (Реал Мадрид) кој сега му припаѓа на MITEMAN.

По можност најдобро е со слики да покажете.

ja iam podmetach za chasha so grb od borusija zakon e ali star e se raspada drugo nemam shalovi privezak i takvi stvari teshko se naoga be

Не сум толку опседнат со овие работи, со ситнициве барем.
А дресовите ми се пасија, имам неколку од Милан, иако омилените од Веа и Малдини ми се мали одамна :)

4 дреса од Манчестер, летно капче, зимска капа, шал, два пешкира, тренерка и за некој ден и 2 маички од Јунајтед.

Ме мрзи да сликам. :jaj:

Инаку имам 4 дресови од Манчестер, 1 капа, крпа и привезок за мобилен.

Имам све и свашта од Партизан,ама ме мрзи да сликам,цела соба ми е Партизан:чаши,календари ,преврзоци за мобилни,пешкири,маици 6-7 дрес кошаркарски од Трипковиќ,фудбалски од Кежман итн :)

Имам 3 шала(од кои еден стои на ѕид) од Звезда,имам 2 капи, една за лето друга за зима,имам 2 дреса, имам дукс, тренерка,маици, имам футрола за мобилен,календар (ама од лани),имам преку 20 списанија Звездина Ревија,имам постери.

Бидејќи имам многу ме мрзи да сликувам:toe:

2865_1094399275696_1097991195_30407328_7396698_n.jpg

имам и привезоци, новчаник, беџови, алка, постер 2 метра висок :) и уште едно поголемо и поубаво знаме :)

3 дресови од Баерн (без име), еден шал, една зимска капа, еден шал од Црвена Звезда-Баерн во Куп на УЕФА од пред 2-3 сезони.

Од фан шопот во Алијанц Арена 3 маички, 2 летни капчиња (додуша едното - тоа среќното што прво го купив од фан шопот на Олимиспки :smir:), знаме, приврзоци и некои џиџи-миџи работи...

Не би купил дрес сега веќе - единствено доаѓа во предвид од тие олд скул во кои земавме ЛШ 2001 вишна боја беа без крагња и ако би ставил име (а генерално не сакам дресови со име) само Ефенберг е опција.

Имам само една капа од Динамо Загреб и плоча со навивачки песни од 1986.Од дамна не сум бил во Загреб,па не сум во можност да најдам нешто.Ако има некој на форумов нешто од Динамо,нека ми пише приватна порака да се договориме да купам ако сака(шал,капа,дрес,маица....).

Имам 5 дресови од Јунајтед, 2 капчиња, Еден шал, неколку приврзоци за клучеви, крпа ( која си ја заборавив на одморот :( ), Тренерки од Јунајтед и сега планирам да порачам знаме од официјалната на Јунајтед.

Моментално апаратот ми е расипан, после ќе сликам со мобилен. :wink:

Тапа сте:) Ќе ги сликам некој ден па ќе видите што е колекционерство од Јувентус.Спор ми е сега нетот наредниот месец ќе биде.:smir:

Два дреса од Баерн (Швајни и Тони(поклон)), тренерки кои одамна ми се мали, две зимски капи, една летна (со сенка:)), приврзоци за клучеви, папка за цедиња, шал, крпа за на плажа, и најважното ГОЛМАНСКИ НАРАКВИЦИ СО ПОТПИСОТ НА КАН.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom