Supercopa de España - Реал Мадрид - Барселона - 14/17.08.2011

Кој ќе го освои Супер Купот на Шпанија?

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
И Усеин Болт може да им завиди...
Нејќам да се расправам ама нас ако ни завидат холивудски актери и Усеин Болт (оваа е нова), вас Мирко Cro-Cup копачките може да ви ги чисти

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Само едно нешто ме интересира.
И после натпреваров глумат Барса? :/

I

IBIZA SOUND

Гостин
uste ednas mu odrzavme lekcija po fudbal :)
ima vreme real e mlad tim i ke naucat kako se igra fudbal,a sto e najbitno so trenerot sto go imat na klupa ke bidat numero 1 vo svetot :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Честито победа до фановите на Барселона. Мурињо колку и да бил изнервиран или не знам што, како менаџер не смее да изреагира така. Има нешто што се вика самоконтрола. Кога ќе ми текне која му е наредната дестинација ..... Исто така не требаше и клупата од Барселона да скокне, многу глуп потег, одма го извади црвениот судијата, не се мислеше ни секунда, затоа не ја гледам причината за такви работи.
Имаше глумење од Барселона ама од Реал не треба да им даваат повод за тоа како што пиша еден член погоре. Реал треба да си ја консолидираат одбраната и тоа под итно, Карваљо на моменти се губи, толку му се и годините веќе. А уште останувам на ставот дека на Барса и треба уште еден од одбраната, долга е сезоната, многу натпревари ќе имаат оваа година. :) Браво за Меси, од скутер на вода до Ел Класико :)

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Кажи ми...

каде овде Марсело му серел на Цеск дека глуми !? Играчите и тренерите на Барса рипнаа за 0.01 секуди откако падна Фабрегас.

И Усеин Болт може да им завиди...
Добро не беше Марсело, Пепе беше. Гледај како го тргаат од кај Фабрегас.

Како и да е. Немаше да настане тепачка ако не станеа сите, а клупата на Барса се стрча прва.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ова ако е најголемиот клуб во светот...нека не удри астероид.

Глумењето на Пепе и на Кристина беше oscar-worthy.

После потегот на Марселона, не mono...grande mono треба да му кажат.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Види Виља какво педерче го мавна 2 пати Озил а овој не ни гледаше накај него...

M

Mario Gómez

Гостин
Честито победа до фановите на Барселона. Мурињо колку и да бил изнервиран или не знам што, како менаџер не смее да изреагира така. Има нешто што се вика самоконтрола. Кога ќе ми текне која му е наредната дестинација ..... Исто така не требаше и клупата од Барселона да скокне, многу глуп потег, одма го извади црвениот судијата, не се мислеше ни секунда, затоа не ја гледам причината за такви работи.
Имаше глумење од Барселона ама од Реал не треба да им даваат повод за тоа како што пиша еден член погоре. Реал треба да си ја консолидираат одбраната и тоа под итно, Карваљо на моменти се губи, толку му се и годините веќе. А уште останувам на ставот дека на Барса и треба уште еден од одбраната, долга е сезоната, многу натпревари ќе имаат оваа година. :) Браво за Меси, од скутер на вода на Ел Класико :)
Блазе вас, пола тим кличковци ќе ви ги напрае и Видиќ ќе биде the ultimate fighting machine. Ако Мур дојде во Баерн нема да гледам фудбал.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Блазе вас, пола тим кличковци ќе ви ги напрае и Видиќ ќе биде the ultimate fighting machine. Ако Мур дојде во Баерн нема да гледам фудбал.
Среќа Невил и Кин се пензионирани :)

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
"In a match like this, there are many interests and of course a conflict can arise," Casillas noted.

"Marcelo committed a foul and they [Barcelona's players] threw themselves to the ground, like always."

Еве ви изјава од Касиљас, и сеа кој е ретардиран во целава приказна?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Добро не беше Марсело, Пепе беше. Гледај како го тргаат од кај Фабрегас.

Како и да е. Немаше да настане тепачка ако не станеа сите, а клупата на Барса се стрча прва.
Кого тргаат бе брат !? Пепе дојде после 10 секунди таму. Значи никој,(дури и Алонсо кој беше покрај Цеск замина) не се стрча од Реал, а цела клупа на Барса и тие што беа у терен почнаа да скокаат по судијата. И ќе повторам, за одлука во нивна корист !!!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Кого тргаат бе брат !? Пепе дојде после 10 секунди таму. Значи никој,(дури и Алонсо кој беше покрај Цеск замина) не се стрча од Реал, а цела клупа на Барса и тие што беа у терен почнаа да скокаат по судијата. И ќе повторам, за одлука во нивна корист !!!
Јас само неможам да сфатам како можеш да се браниш во ситуацијава, кога како и да свртиш марсело е крив тука.
П.С. Освен Марсело црвени добија Озил и Виља така?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Се гледа дека уште не е уклопен во тимот како што треба :D

Бај д веј, честито победа т.е титула на Барса .
Nikad nema ni da se uklopi...jas bi mu dal da cisti kopacki samo i neka se zadovoli so toa i taka zima dobra plata degjenot(da mu ebam sve sto ima).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom