Супер коли низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата martint
  • Време на започнување Време на започнување
892790_521422677899335_1675085603_o.jpg

(http://www.facebook.com/photo.php?f...87877932.82001.388271744547763&type=1&theater)

Јас навистина не разбирам што е со паркирањево?? Неколку пати го имам видено аудиво сликано во Скопје паркирано на места предвидено за пешаци...ебати сељакот глуп.

Mercedes-Benzs-CLS-2012-widescreen-04.jpg

Исто вакво мисалм беше во Охрид :X3:
Ко солза е мераци.

Јас навистина не разбирам што е со паркирањево?? Неколку пати го имам видено аудиво сликано во Скопје паркирано на места предвидено за пешаци...ебати сељакот глуп.
Така паркираат за да падне во очи

Така паркираат за да падне во очи

Такво возило нема шанси да помине незабележано, така да воопшто нема потреба од паркирање на пешачка зона. Е сеа, очигледно сопствениците многу не ги интересира па вакви примери има милион и насекаде.

Такво возило нема шанси да помине незабележано, така да воопшто нема потреба од паркирање на пешачка зона. Е сеа, очигледно сопствениците многу не ги интересира па вакви примери има милион и насекаде.

ne doagja pajak da mu go sobere inaku posle i te kako ke se nauci da parkira

Да покаже дека никој ништо не му може. Се додека на некој не му ск*рчи па му акне камен у шофершајбна/му се потпише на бојата со клуч. После да видиш како ќе се паркира.

Кој е копиљон што го вози црнион мустанг кабриолет ПО ЦЕЛ ДЕН? Ми иде на нерви, кај е гласна тоа колата па уште додава гас на секо 30 метра. Дебил.

Кој е копиљон што го вози црнион мустанг кабриолет ПО ЦЕЛ ДЕН? Ми иде на нерви, кај е гласна тоа колата па уште додава гас на секо 30 метра. Дебил.

Овој ќе да е (некој си автоматски мењач има)/ Дечкото е од водно некаде, бранко се вика мислам. Бесни колички има...
J6aZp.jpg

Овој ќе да е (некој си автоматски мењач има)/ Дечкото е од водно некаде, бранко се вика мислам. Бесни колички има...
J6aZp.jpg
Да го видов и јас пред Земјоделски факултет,стварно некој автоматски мењач има (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom