- Член од
- 11 јули 2009
- Мислења
- 1.415
- Поени од реакции
- 962
брат јас тука слика не гледам![]()
Исто вакво мисалм беше во Охрид
Ко солза е мераци.
Така паркираат за да падне во очиЈас навистина не разбирам што е со паркирањево?? Неколку пати го имам видено аудиво сликано во Скопје паркирано на места предвидено за пешаци...ебати сељакот глуп.
Такво возило нема шанси да помине незабележано, така да воопшто нема потреба од паркирање на пешачка зона. Е сеа, очигледно сопствениците многу не ги интересира па вакви примери има милион и насекаде.Така паркираат за да падне во очи
Мислам дека е некој од грчец/сарај, тој дел.koj konj go ima ova?
ne doagja pajak da mu go sobere inaku posle i te kako ke se nauci da parkiraТакво возило нема шанси да помине незабележано, така да воопшто нема потреба од паркирање на пешачка зона. Е сеа, очигледно сопствениците многу не ги интересира па вакви примери има милион и насекаде.
Да покаже дека никој ништо не му може. Се додека на некој не му ск*рчи па му акне камен у шофершајбна/му се потпише на бојата со клуч. После да видиш како ќе се паркира.Јас навистина не разбирам што е со паркирањево?? Неколку пати го имам видено аудиво сликано во Скопје паркирано на места предвидено за пешаци...ебати сељакот глуп.
Овој ќе да е (некој си автоматски мењач има)/ Дечкото е од водно некаде, бранко се вика мислам. Бесни колички има...Кој е копиљон што го вози црнион мустанг кабриолет ПО ЦЕЛ ДЕН? Ми иде на нерви, кај е гласна тоа колата па уште додава гас на секо 30 метра. Дебил.
Да го видов и јас пред Земјоделски факултет,стварно некој автоматски мењач имаОвој ќе да е (некој си автоматски мењач има)/ Дечкото е од водно некаде, бранко се вика мислам. Бесни колички има...
![]()