Супа

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
porano jadev supa, sega ne mozam da ja smislam, ic ne ja sakam

Јадам многу супа, ама домашна со полно пилешко бело месо, зеленчук од моркови, малку грашок, броколи...
Обична супа со фиде и пилешко, супа од домати ми е исто убава, супа од печурки...ама домашни, купените ич не ми се допаѓаат.

Jadam supicka ubavka e za kontroliranje na stolica i ubavo e pred sekoj rucek edno pjato supaaa vrelaa :wink:

многу сакам супа посебно на зимо кога ја јадам онака жешка...ама не ја јадам со леб..хахах не сум баба или бебе:pos2::pos2::pos2::pos2:

Порано многу јадев...Сега не толку...Но ако има супа...Цело тенџере ке изедам:):)

Имам навика да ги јадам и ги обожавам. Еден ручек неможам да знамислам без супа како пред јадење, едноставно некако не ми е потполно јадењето...значи зборам супа со јадења со кои што оди, ако иам за ручек боранија нормално дека нема супа да јадам предходно нели :) Иначе најубава ми е кога јас ќе ја зготвам, домашна, а не „домаќинската“ стави водата да врие истури кесето и чекај 5 минути, абе да се знае супа дека јадеш, со морковче, со магдонос, фиде или оние мали звездички што се ставаат во супа, и си ја преферирам народната супа од тањир... :)

Мојата омилена супа е ?......:D

Моментално мој фаворит е супата на витаминка , со печурки.. убаини..

Домашна ама пилешка, со морков, целер, пашканат, магаданос, биберче, на ситни коцки исечкан компир, ама сето тоа во бистра процедена вода од вареното месо, и на крај фидето само да омекне, абе прсти да си изедеш :)

Домашна ама пилешка, со морков, целер, пашканат, магаданос, биберче, на ситни коцки исечкан компир, ама сето тоа во бистра процедена вода од вареното месо, и на крај фидето само да омекне, абе прсти да си изедеш :)

Ама и бара работа тоа.. и кога некој друг ја прави најубава е..:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom