Suits

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Ја почнав оваа вечер, ги изгледав првите две епизоди и нејќам да читам шо сте пишувале чисто заради спојлери, ама не можев да не го искоментирам Луис. Господе боже која фаца е, со зборувањето и гримасите шо ги прави инстантно ме потсети на црнецот од white chicks филмот кога ја пее a thousand miles.

Ме иритираат помалку оние клише аха! моменти кога некој рандом лик што прави муабет со Мајк кажува нешто тотално неповрзано со случајот, па Мајк се замислува на секунда (smell the fart acting) и тука веднаш добива генијална идеја како да го добие случајот. Инаку, добра серија, за три дена ги изгледав сите епизоди.

Ме иритираат помалку оние клише аха! моменти кога некој рандом лик што прави муабет со Мајк кажува нешто тотално неповрзано со случајот, па Мајк се замислува на секунда (smell the fart acting) и тука веднаш добива генијална идеја како да го добие случајот. Инаку, добра серија, за три дена ги изгледав сите епизоди.

Sekade gi ima ovie..
House ne ispustase epizoda.

Sekade gi ima ovie..
House ne ispustase epizoda.

Баш така, скоро секоја серија во која главниот лик е генијалец ги има истите еурека моменти, што е резултат на lazy writing, зашто не знаат како да ја доловат неговата генијалност на друг начин па мора да му падне јаболко врз глава.

Добра серија,јас сега ја почнав 1 сезона,сега за сега ме заинтересира да ја гледам :D

малце иритира ова со мајк као smart ass нон стоп нешто му текнува,се е сведено на тоа.

Два дена покасно ама јебига.
1014187_507710532641915_1613731790_n.jpg

Ги изгледав првите 2 сезоне, сеа ќе чекам да излезе цела 3-та па ќе продужим. Како и да е ми напрае мерак многу серијава.

Си ги симнав двете сезони пред повеќе од два месеца.
Почнав да ја гледам, после првата епизода си реков едно големо ваау, и по негде 4-5 епизода, престанав.
Многу добар тим се Харви и Мајк, ако се дрзнам да ја гледам пак ќе биде само ради тоа.
Девојките ми се премногу статични, таа шефицата ми е ко робот. Тој Луис одвратно смешен, али повеќе е одвратен.

Како може да не ја сакаш серијава кога и The Wire и The Sopranos ти ги ставаат у муабет у една епизода.

This. :pos:

Just when i thought i was out, they pull me back in. Shiiiit.

Oваа плавата за Луис што работи ми се свиѓа повеќе од Рејчел.

Ај некој што ја гледаше 4-тата епизода
нека ми напише во спојлер што беше поентата на крај... не разбрав што му рече Џесика на Едвард.. т.е. што беше поентата на тоа што му го рече.

гревче ми е мајк зарем не заслужи кола после толку труд :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom