Suits

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Само мене ли не ми беше нешто посебно последнава епизода? :cautious:
* Освен муабетот меѓу Луис ака Дабарче и Харви, кога беше на раб да заплаче :icon_lol:.
Come on...

Рејчел во андервеар е и повеќе од special, ова му доаѓа нешто као Christmas special (OFAH) само во Септември...

Колку епизоди треба да има сезонава бе?
Наредна недела е финале на полу-сезона, ама општо оваа сезона е потапа од минатата. Барем за мене...

Колку епизоди треба да има сезонава бе?
Наредна недела е финале на полу-сезона, ама општо оваа сезона е потапа од минатата. Барем за мене...

Пише дека 16 треба да има, пак ли ќе ја делат на две половини :eek:

Едит: Лол да еве сега чита, другите шест дури во јануари :cautious:

По мене оваа сезона е најдобра до сега, една забелешка која ја имам е тоа што премногу се исценирани муабетите и се фура тежок smooth-talk.

Прво сцената со Дона на "судењето", сега ова со Скоти.
И мене ми стана незгодно.
And btw I like her.

Серијата е ко бонбонче. Првата и втората сезона ги изгледав за помалку од 3 дена, а третата ја гледав епизода по епизода како излегува. Многу хумор, башка главната тема е право - една од моите омилени, и тука се Дона и Рејчел за плакнење очи. Ја препорачувам на секој кој ме праша која серија да ја почне. Се надевам дека нема да ја усерат понатака и ќе има повеќе сезони

Јас дубоко се извињавам, али носталгија ме запука :unsure:

Затоа за рингтон на телефонот ќе си ја ставиш песнава и уживаш секогаш кога ќе ти заѕвони :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom