СУГС Јосип Броз -Тито

Цвеле, па за лудување и за дружење во автобус одличен беше Галеб за 3000 дводневна :icon_lol: Работава е и да се види нешто, не само на трчаници, ајде пак во автобус и цела екскурзија таму. Венеција како град е ништо посебно, само Милано и Фиренца се убави, од кои што гледам дека Милано ќе го разгледуваме 2 саата преку сила и ајде што попрво :)
Плус не се знае на италијанска граница колку ќе останеме, строги се Жабарите, не пуштаат секој во нивна држава без добро тресење. Убаво и реков јас на психологија, факултетиве за 500 евра цела Европа ја шетаат 20 дена, ние не сме можеле поефтино да најдеме од 225 евра и тоа во еден град спиење. Барем нека не не` прават будали, имаме сите постари браќа, сестри, роднини, пријатели :)

Е ова сакав да му го кажам на Гладиус што го пиша Џену!Не знам како уште сами нас не кривиш ние не сме биле одговорни за пасошите и слично наша била вината,кога да бидеме реални пљачка е ова и крај.Кој луд би идел на ваква тура што се преседува у автобус?!Не викам дека другите не биле 60% у автобус ама оваааа е претеризам,ако не ми се смали задникот за едно 15 цм ја Марија да не се викам!!!:nesum:Да беше едно ноќевање во Милано ајде некако може да помине ,ама патување по 350 километри за да протрчаме 2 саати у МИЛАНО битно и да се вратиме ко покиснати зајци утепани од вожња?!

Само не знам што беше онаа понуда денес,215 евра 2 ноќевања у Будимпешта ,2 у тоа гратчето у Италија и без идење у Милано 8 дена.ТОП!!!Само не беееее каааааааадееее со мењавање на агенцијата ,не доаѓа у предвид :smir:

Драма Куин, едно ќе ти кажам. Џабе беше цело собирање денес, џабе беа сите муабети и џабе е нашето бунење. И мене не ми одговара да идам до Милано и за пола саат да тргнам назад, ама што е тука е.
Италија поминала на Совет на родители. Листот на кој пишува каде ќе се оди на екскурзија е потпишан од сите членови на Совет на родители и нема мењавање на таа одлука.
Оваа екскурзија е смислена уште пред да ни биде кажано дека ќе има.
Плус за турата што ја збориш на Борис што е. Има проблем. Нашата директорка малку скратила од деновите, и наместо 6 како што имаат Борис, ставила 4 денови за екскурзија во програмата.
Така да, таа тура која се спомна за Будимпешта и Италија заедно одма отпадна:)

Ај ок ,се одјавувам од темава и ќе го задржам мислењето за себе зошто и вака и онака ќе одам на екскурзија.Само едвај чекам да видам на што ќе личи таа,секако дека ќе си поминеме убаво во делот заебанции ама ова другиот дел што е поврзан со патот,автобусите и слично ќе видиме каков ќе биде.Дај боже да не е ко предходната година,зошто ако е така ќе играме пак фудбал и ластик на некоја бензинска у Италија:helou:

dali predava uste barbi angliski i onoj po inf, tehnologija ??:D :) koi facki bea ejh,,,

od temava se setiv na sredno Cece :Hidrata se razmnozuva so pupenje i nie se gazevme od smeenje, poslem ,,, losite naviki na Ace Inf,tehnologija, Stojan legendata, Jane Sociologija, grujcinovska i nejzinata principielnost, Lenka so site ke ja ubivavme,
Zoki matematika so go trcaa na zurki i fizika so ne smorese na 7 cas ,,, bozeee koi denovi :D

dali predava uste barbi angliski i onoj po inf, tehnologija ??:D :) koi facki bea ejh,,,

od temava se setiv na sredno Cece :Hidrata se razmnozuva so pupenje i nie se gazevme od smeenje, poslem ,,, losite naviki na Ace Inf,tehnologija, Stojan legendata, Jane Sociologija, grujcinovska i nejzinata principielnost, Lenka so site ke ja ubivavme,
Zoki matematika so go trcaa na zurki i fizika so ne smorese na 7 cas ,,, bozeee koi denovi :D
Ја има и барби а го има и Аце:)

Цеце уште замара со пупењето на хидрата и со нејзиниот плачлив глас:) Стојан е во пензија веќе втора година... Пијаница... овај ѕвер беше човекот:)
Јане си е сè уште Јане и не би коментирал за него:) Ѓурчиновска си е закон како и секогаш:) Принципиелна а интересна:)
Ленка за пола генерација (пошо на пола им предава ) е страв и трепет или бар така се праат пред неа:)
Зоки диџејот е ист како и секогаш, не е сменет:)
А за физика... Ваљда Надица ти била... Истата е, иноваторка во подем без реални шанси за напредок:)

Ти фали ЈБТ, нели:)

А за физика... Ваљда Надица ти била... Истата е, иноваторка во подем без реални шанси за напредок:)

Хахахаха ми доаѓа слика од Надица како објаснува нешто или како кажува некој виц и после сама си се смее на него:pos2::pos2::pos2:
Фина жена е, може и ќе и тргне со иновациите :smir:

Taa не е Надица, таа е дипл. инж. професор по физика, Надица Георгиевска :pos2:

Зошто тоа кај Нада што го велите го неам забележано?
Али највеќе што ме нервира е кога ќе каже таблата не е добро избришана.Воспаление фатив од тоа бришење кај неа.Па кога ќе ја пуштам чешмата и ќе рече-Ма пушти до даска бе.А тие во прв ред жива вода.-Наставниче па прска?
-Па што ако прска.:vozbud::vozbud:

Зошто тоа кај Нада што го велите го неам забележано?
Али највеќе што ме нервира е кога ќе каже таблата не е добро избришана.Воспаление фатив од тоа бришење кај неа.Па кога ќе ја пуштам чешмата и ќе рече-Ма пушти до даска бе.А тие во прв ред жива вода.-Наставниче па прска?
-Па што ако прска.:vozbud::vozbud:
Ееее има разлика од Нада до Надица:) Надица е една плава, воочлива личност:)

Абе со цел памет планираат за тие шо не идат на екскурзија во среда,четврток и петок да ги имаат сите часови?Минатата година коа бев 1ва, ми кажуваа дека доаѓале у школо, ќе се потпишеле само и ги пуштале.

Абе со цел памет планираат за тие шо не идат на екскурзија во среда,четврток и петок да ги имаат сите часови?Минатата година коа бев 1ва, ми кажуваа дека доаѓале у школо, ќе се потпишеле само и ги пуштале.

Седи дома уживај си. Никој нема ни да се појави во школо =)

Него, ние одиме на екскурзија во петок а се враќаме во среда. Стварно петокот после тоа немало да се учи? Така нешто спомнаа онаа македонски :jaj:

Него, ние одиме на екскурзија во петок а се враќаме во среда. Стварно петокот после тоа немало да се учи? Така нешто спомнаа онаа македонски :jaj:

Стварно.
Џену, замисли колку часови кај Рузи и психопатот ќе изгубиме? :vozbud:

Да бе. Неработен ден, државен празник е:)
23 октомври, ден на формирањето на сегашната владеачка партија (Али лажат, не е поради тоа. На татко ми на 23ти му е роденден, затоа е државен празник:))

Инаку, јас мислам да си го споиме и четврток, да не идеме цела недела така.
Ќе се договориме тоа во Италија со директорицата, која воедно овој период е во Шпанија на семинар:(

Дали може лесно да се препишува кај Хемија али не Олга туку таа од Орце????????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom