L
Lu
Гостин
Не постои лошо куче - постои само лош сопственик !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Horor: Retriver ubio i raskomadao bebu dok je otac spavao (FOTO)
http://www.smedia.rs/vesti/vest/91373/Retriver-ubio-i-unakazio-bebu-Retriver-Pas-Beba-Pas-ubio-bebu-Horor-ubio-i-raskomadao-bebu-dok-je-otac-spavao-FOTO.html
Ајде сега, и Ретриверите прогласете ги за агресивна и опасна раса...
Сериозен си нели?секое куче е опасно, и се знае кај му е место у двор вржано со синџир. Колку ме нервираат оние што се праат фраери што ги пуштаат кучињана у парк сами да шетаат, малце фалеше додека возев точак едно за нога да ме фати тој лигушот да не му викна. Груевски само по возачите удира по овие никако да ги изгори па да видам кога ќе го пушти така.
Очигледно дека сите луѓе нетреба да имаат пристап до компјутер.секое куче е опасно, и се знае кај му е место у двор вржано со синџир. Колку ме нервираат оние што се праат фраери што ги пуштаат кучињана у парк сами да шетаат, малце фалеше додека возев точак едно за нога да ме фати тој лигушот да не му викна. Груевски само по возачите удира по овие никако да ги изгори па да видам кога ќе го пушти така.
Не се глупи дискусии ... односно да, за тебе се глупи дискусии, бидејќи очигледно немаш никакво познавање за кучињата.Не ми се тераат глупи дискусии, тоа е мое мислење deal with it.
секое куче е опасно, и се знае кај му е место у двор вржано со синџир. Колку ме нервираат оние што се праат фраери што ги пуштаат кучињана у парк сами да шетаат, малце фалеше додека возев точак едно за нога да ме фати тој лигушот да не му викна. Груевски само по возачите удира по овие никако да ги изгори па да видам кога ќе го пушти така.
Не ми се тераат глупи дискусии, тоа е мое мислење deal with it.
Да не беше живо суштество, веруј ми никој нема да го интересира што ти мислиш. Се надевам нема да имаш деца и да ги научиш на истото.... Незнам ни како да го наречам, нема доволно зборови да се опише![]()
Кој ти е проблемот? Имам ја нешто со тебе па ти да ме навредуваш? Тоа е мое мислење и ако тебе не ти чини не ми е гајле, ај да реков дека треба да ги направат каша би сфатил. Ама за ова да ме вреѓаш ко да сум убил некого??? Бог да чува, свашта има по форумов, од забегани феминистки и вегани до ова.
Каде те навредив ај молим те посочи ми.
Боље куче да не живее, отколку да живее знаејќи само што е ланец и една бедна куќичка во двор, без никаква љубов од човек. Може не си убил некого, ама ако некогаш си имал куче и така си го третирал, многу полошо си направил.
И да во право си, свашта има на форумов.