Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Боби[Мкд];3647174 напиша:Убаво му е на Росети курвата, заради него Рибери не играше во финалето, дај боже да не суди пак никогаш.:nenene:
Referees Jorge Larrionda & Roberto Rosetti Dropped From World Cup Following Last-16 Error
Клошарот Ларионда, и според некои овде на форумов, '' најдобриот '' ( читај, најпреценетиот ) светски судија се исфрлени од СП поради нивните кардинални грешки кои ги направија на натпреварите кои ги судеа.
Ја потапа светско неам глеано до сега со судииве , ова е срамота невидена , во осмина-финале поради судиски грешки испаднаа Англија , Мексико и Португалија а понатаму не отиде Италија . Ова е срам невиден
Ја потапа светско неам глеано до сега со судииве , ова е срамота невидена , во осмина-финале поради судиски грешки испаднаа Англија , Мексико и Португалија а понатаму не отиде Италија . Ова е срам невиден
Погледни во сите мечеви каква игра покажаа сите тие екипи, па запрашај се дали судиите се воопшто криви. Јас вчера Португалија не ја видов, Мексико исто слабо, Англија покажа лице на 15 минути, а Италија... приказна сама за себе.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Tesenje na veliko.
Ти теши се , се виде твоите како отидоа понатаму со Фиорентина и како отиде понатаму Германија со Англија , и ако не се сеќаваш имаше чист пенал за Гана со Германија по играњето на Лам со рака , исти случај што беше со Хари Кјуел по кој доби црвен и и пенал