Студио за изнајмување?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.101
Веб-сајт
www.kajgana.com
Сакам да направам една профи фотосесија па ме интересира дали може да се изнајми некое студио и колку би чинело? Доколку некој е заинтересиран, може да го изнајмиме и заеднички.

Во народна техника има студио, ако сакаш можам да прашам дали ќе може да го отстапат за еден ден мислам дека нема да биде проблем затоа што мајка ми се знае со тој што го држи студиото. Ако сакаш контактирај ме (пп мсн) да се договориме за кога како ќе одговара ако воопшто го дава:toe:

Имам во глава една идеа за студио. Според тие работи што требаат за едно студио би било чиста багатела. Мистичен замена за профи студио може да биде нешто како поголем лајт бокс, ме сваќаш нели:) Едноставно требаат 3 рефлектори еден горе и по еден лево и десно чисто бела позадина, или за нешто што би требало повеќе пари се неонки ама паралелно поставени една према друга::) ќе напраам еден вид на цртеж со замислата

Ај баш направи, со димензии (имај на ум дека треба барем еден човечки модел да собере, да не зборам за повеќе) и нормално со математика за рефлектори (или друго осветлување кое планираш да го поставиш).

Се мислев сега дали да почнам ама треба посабајле да се станува за на базен ово оно, али утре дефинитивно цртежот со замислата за собата што треба да ми се одстапи за некое врееме.

Што ќе ти е студио? Бел чаршав, закачи го негде, опни 3 рефлектора од 200 вати (не поише) и ете ти студио. Уште боље би било да имаш голема дневна и да опнеш еден рефлектор во друг бел чаршав одспротива. И немаш гајле тогаш. Значи рефлекторот да удира во чаршавот кој ќе биде спроти другиот чаршав пред кој ќе стои објектот за сликање. Тоа за човек ако ти треба. Ако ти треба за нешто мало можеш да направиш со 60 ватна сијалица и хамер.

кастм мејд - ајдиа

Мистичен напиша:
Сакам да направам една профи фотосесија па ме интересира дали може да се изнајми некое студио и колку би чинело? Доколку некој е заинтересиран, може да го изнајмиме и заеднички.

http://www.graphic-design.com/photographic/studio/index.html

ПоздраФ

pa druze - jas pravam studio, ama ke bide gotovo i komplet opremeno nekade fervruari - vo ohrid. Malo, ama so super oprema. Ke go iznajmuvam, ama ke te izvestam togas - sega e uste rano

другар и јас сум заинтересиран за изнајмување за студио и пошо си од охрид ми одговарат пошо и јас сум од охрид па кај и да е евего февруари до кај си со студиото
поздрав

другар и јас сум заинтересиран за изнајмување за студио и пошо си од охрид ми одговарат пошо и јас сум од охрид па кај и да е евего февруари до кај си со студиото
поздрав
:pos2::pos2::pos2: Касниш 2 години:smir:

аман бе лиот, кажи кај имат во охрид, ќе ти бидам благодарен.. долго го чекам то студио за изнајмување

Види прашај можда во ФОТО РЕКС горе кај шо сликет дали давет можност да се изнајмит (јас прашав еднаш за изнајмување рефлектори, колку што дознав не изнајмувале).

поздрав.

И најдовте нешто... изнајмува некој сеуште...
Искрено за во иднина ќе ми треба и мене.

Ако ти е за иднина земи купувај си дел по дел опрема. Имаш пристојна опрема за пристојни пари во Pix+

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom