Мистичен
Човек
Сакам да направам една профи фотосесија па ме интересира дали може да се изнајми некое студио и колку би чинело? Доколку некој е заинтересиран, може да го изнајмиме и заеднички.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Едноставно требаат 3 рефлектори еден горе и по еден лево и десно чисто бела позадина, или за нешто што би требало повеќе пари се неонки ама паралелно поставени една према друга:
ќе напраам еден вид на цртеж со замислатаМистичен напиша:Сакам да направам една профи фотосесија па ме интересира дали може да се изнајми некое студио и колку би чинело? Доколку некој е заинтересиран, може да го изнајмиме и заеднички.
Фала за линкот друже, али тоа кога ќе го оспособам подрумот и кога ќе си направам вистинско студио. До тогаш, ми треба студио да изнајмам. Енибади?
:pos2::pos2::pos2: Касниш 2 години:smir:другар и јас сум заинтересиран за изнајмување за студио и пошо си од охрид ми одговарат пошо и јас сум од охрид па кај и да е евего февруари до кај си со студиото
поздрав
:pos2::pos2::pos2: Касниш 2 години:smir:
аман бе лиот, кажи кај имат во охрид, ќе ти бидам благодарен.. долго го чекам то студио за изнајмување