Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Како се движат цените ? а како се стандард ?

Пример: Туборг/Скопско стандард е 70, сега е 100ден.
Ама ипак зависи, ако те познаваат, пак е по стандардот, кажи на некој струмичанец да ти земе, и готова работа.

Овие нашле кози, па ќе молзат. :wink:

Ама ипак зависи, ако те познаваат, пак е по стандардот, кажи на некој струмичанец да ти земе, и готова работа.

Е добро Скопјани барем се спремни на такви цени... да дојде некој што навикнал на 5-60 денари пиво .. ке падне у несвес :)

Одам јас на журка,само да не заеба времето работата.Сега за сега океј е.:xx:
:salut:

Ставете слики од карневалот ако има некој, или некое клипче ако имате. Јас имам неколку слики и 2-3 клипа ама од телефон се и не се со најдобар квалитет, темни се скоро ништо не се гледа.:toe:

Ставете слики од карневалот ако има некој, или некое клипче ако имате. Јас имам неколку слики и 2-3 клипа ама од телефон се и не се со најдобар квалитет, темни се скоро ништо не се гледа.:toe:
Чеки бе човек,народо уште спии =)).
Иначе таа година помалце народ од лани,плус и времето не издржа.У секој случај имаше добра журка.:vozbud:

Еве су ја и другар мој:

19177_321107498296_717538296_3586087_4830503_n.jpg

Друштво мое:

19177_321107503296_717538296_3586088_1481464_n.jpg

19177_321107538296_717538296_3586091_8048371_n.jpg

Репортажа: Струмички карневал, 2010 @ Kajgana.com

*** се чека на wot да ја постира секси сликата. :drk:

Дечки супер беше! Само дождо расипа работта. Да немаше дожд ќе беше оште поарно. Иначе јас утепах се сликувајќи се, ама со непознати хаха

Арно беше, само тај дождо заеба работта... некак ич не ни се погодува времето у последните години...

Арно беше, само тај дождо заеба работта... некак ич не ни се погодува времето у последните години...

Лани беше супер бе, ако не се лажам.

Иначе, дождо стварно расипа работата, али Глобал беше полн, а празни кафичи, ме чудеше оваа, сите надвор од кафичите во Глобал, незнам шо беше поентата дали високите цени или поради Законот за пушење :)

Инаку не се жалам, добро беше ама не видов ни една маска :( Фиу :С

Ајт, после некоо сликичка ке ви дам :)

Лани беше супер бе, ако не се лажам.

Иначе, дождо стварно расипа работата, али Глобал беше полн, а празни кафичи, ме чудеше оваа, сите надвор од кафичите во Глобал, незнам шо беше поентата дали високите цени или поради Законот за пушење :)

Инаку не се жалам, добро беше ама не видов ни една маска :( Фиу :С

Ајт, после некоо сликичка ке ви дам :)

Како шо ме држе меморијата и у претходните неколкугодини врнеше, ама не како шо беше вчера... а глобал наполни се ка заврна дождо, а ради цигаарто имаше ного на вонка...

Маски не видех и јас :) Освен тии марсовците оти ќе се закцаах у еден ка одаах позади културнио дом за да се префрлам од другата страна :) Сега ги дават на ВИС.

Ни јас не видов ни една маска.Уствари само една, и тоа несакајќи.:pos2:
Си ги оставив кичмата и нозете сношти во Селект на Никифор и Милана.
Уште од 9 отидовме па се до 2.Ќе седев до 5 ама нозете ме болеа многу.Бев направен жена па мораше и штикли да носам, па не издржав.Во секој случај убаво си поминав.:party3::party3::party3:

Скопско стандард е 70, Туборг 80

Сношти:

Скопско 70 + 10 за газдите + 10 за келнерите = 90 ден.
Туборг 80 + 10 за газдите + 10 за келнерите = 100ден.

У баровите мислам дека е за 10ден поскапо, значи од 100ден нагоре

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom