Струмички карневал

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Како се движат цените ? а како се стандард ?
Пример: Туборг/Скопско стандард е 70, сега е 100ден.
Ама ипак зависи, ако те познаваат, пак е по стандардот, кажи на некој струмичанец да ти земе, и готова работа.

Овие нашле кози, па ќе молзат. :wink:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Ама ипак зависи, ако те познаваат, пак е по стандардот, кажи на некој струмичанец да ти земе, и готова работа.

Е добро Скопјани барем се спремни на такви цени... да дојде некој што навикнал на 5-60 денари пиво .. ке падне у несвес :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Одам јас на журка,само да не заеба времето работата.Сега за сега океј е.:xx:
:salut:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Ставете слики од карневалот ако има некој, или некое клипче ако имате. Јас имам неколку слики и 2-3 клипа ама од телефон се и не се со најдобар квалитет, темни се скоро ништо не се гледа.:toe:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ставете слики од карневалот ако има некој, или некое клипче ако имате. Јас имам неколку слики и 2-3 клипа ама од телефон се и не се со најдобар квалитет, темни се скоро ништо не се гледа.:toe:
Чеки бе човек,народо уште спии =)).
Иначе таа година помалце народ од лани,плус и времето не издржа.У секој случај имаше добра журка.:vozbud:

G

GoddessOfRock

Гостин
Дечки супер беше! Само дождо расипа работта. Да немаше дожд ќе беше оште поарно. Иначе јас утепах се сликувајќи се, ама со непознати хаха

Г

Грејвдигер

Гостин
Арно беше, само тај дождо заеба работта... некак ич не ни се погодува времето у последните години...

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Арно беше, само тај дождо заеба работта... некак ич не ни се погодува времето у последните години...
Лани беше супер бе, ако не се лажам.

Иначе, дождо стварно расипа работата, али Глобал беше полн, а празни кафичи, ме чудеше оваа, сите надвор од кафичите во Глобал, незнам шо беше поентата дали високите цени или поради Законот за пушење :)

Инаку не се жалам, добро беше ама не видов ни една маска :( Фиу :С

Ајт, после некоо сликичка ке ви дам :)

Г

Грејвдигер

Гостин
Лани беше супер бе, ако не се лажам.

Иначе, дождо стварно расипа работата, али Глобал беше полн, а празни кафичи, ме чудеше оваа, сите надвор од кафичите во Глобал, незнам шо беше поентата дали високите цени или поради Законот за пушење :)

Инаку не се жалам, добро беше ама не видов ни една маска :( Фиу :С

Ајт, после некоо сликичка ке ви дам :)
Како шо ме држе меморијата и у претходните неколкугодини врнеше, ама не како шо беше вчера... а глобал наполни се ка заврна дождо, а ради цигаарто имаше ного на вонка...

Маски не видех и јас :) Освен тии марсовците оти ќе се закцаах у еден ка одаах позади културнио дом за да се префрлам од другата страна :) Сега ги дават на ВИС.

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Ни јас не видов ни една маска.Уствари само една, и тоа несакајќи.:pos2:
Си ги оставив кичмата и нозете сношти во Селект на Никифор и Милана.
Уште од 9 отидовме па се до 2.Ќе седев до 5 ама нозете ме болеа многу.Бев направен жена па мораше и штикли да носам, па не издржав.Во секој случај убаво си поминав.:party3::party3::party3:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512

Скопско стандард е 70, Туборг 80

Сношти:

Скопско 70 + 10 за газдите + 10 за келнерите = 90 ден.
Туборг 80 + 10 за газдите + 10 за келнерите = 100ден.

У баровите мислам дека е за 10ден поскапо, значи од 100ден нагоре

Kajgana Shop

На врв Bottom