Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
И јас идааам со мојата екипа, че биди жустрооо идемо у Селект...ако видите девојче шо отстапува од изгледот на другите девојчиња не се плашете слободно дојдете да се поздравите тоа ке бидам јас муахахахаха:baeh:
Ок срцка само немој да се правиш на три ипол :back:

Толку си грда? Јас се реших, Хитлер ке сум!

Не, баш напротив...Ама моето однесување не личи баш на женско поише на машко ми делува...:)

Ок срцка само немој да се правиш на три ипол :back:

Ноу веј. Ветувам!!! Си ју поздрав:smir:

Не, баш напротив...Ама моето однесување не личи баш на женско поише на машко ми делува...:)

Ноу веј. Ветувам!!! Си ју поздрав:smir:
Ок си ју и остај бројчето у профил да не те барам у гужвата :tv:
Инаку вистина е тоа шо ти го пишува под јузерот? ''Пушам''? :)

Ок си ју и остај бројчето у профил да не те барам у гужвата :tv:
Инаку вистина е тоа шо ти го пишува под јузерот? ''Пушам''? :)

Ха ха ха тоа само паметни луѓе можат да го сфатат!!!

Градот врие од народ. Уште од 12h е почната журката низ сите кафичи. Времето е прекрасно и пијачките поскапени. Маски на сите страни. Бичарке бесне кај и да се свртиш. Јас само што се вратив, и пак одам. :воз:

Најдобра денска шема у МАФ МАФ...... иако јас бех у 19ката..

Цените скопски, народо секаков....

Вечер у селект на подиумо ке видате висок пантонимичар

dsc00003d.jpg

Поздрав :icon_lol:

На мене ми изгледа оти има повеќе луѓе од страна отколку струмичани.:pos2::pos2: Градот од сабајле врие, атмосферата е кул. Ама таа година реших да не излевам, нешто Милан - Јунајтед повеќе ме влече, а можно е и после фудбало да се забега на негде.:)

Ае сите да си поминате убаво.

Retkost e da videsh kola so Strumichki tabli! vecher kje bide ludo:vozbud:

Дури и ко не е карневал ретки се автомобилите со македонски регистрации. Бугарија Божице :)

Јас ќе сум вечер прво на f.u. па во Екстрим, идемо рекордс!

Ваква ќе биде мојата маска (слики утре):

rorschach.jpg

Башка, сликав неколку слики од други карневали, ќе гледам да напишам статија за на главна па тамо да бидат објавени.

Добар помин карневалџии!

Скопјанишчава напаѓат... градот ќе го запустат :pos2:

Очекувам слики до креневалот што поскоро,
кога ќе се сетам колку убаво си поминав минатата година, сега ми е криво што нема да бидам дел од забавата вечерва :cry: ,
Имајте наубав помин сите! :back:

Градот врие од народ. Уште од 12h е почната журката низ сите кафичи. Времето е прекрасно и пијачките поскапени. Маски на сите страни. Бичарке бесне кај и да се свртиш. Јас само што се вратив, и пак одам. :воз:

Како се движат цените ? а како се стандард ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom