Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
И јас си дојдех саа.Ного убаво беше, денсање до бесвест,пиење.Не знам дали ке се повтори ваква журка друг пат.АЈ кјоом да си легнам саа.

За мене "журкањето" беше многу слабо...:toe:

А од маските ABBA беа најдобри! Не знам кој победил ама се надевам дека се победиле они. На стаарта автобуска ги видех од блиско и посакуваах да сум бил роден тва време коо се биле активни АББА. Закон музика. Dancing queen...:pos2:

A бе журка имаше сегде ненормално, ама народо нешто фана у 3 да си оде. А лани до 5 беше ццка. Дали рецесија дали, има нешто:toe:

A бе журка имаше сегде ненормално, ама народо нешто фана у 3 да си оде. А лани до 5 беше ццка. Дали рецесија дали, има нешто:toe:
Сепак мислам кондиционо ослабеа сите :).. Например јас лани до 2 сега до 3ипол издржах, значи напредувам :pos:, ама другите се осеќе оти не се тренирале..:kesa:

Јас анџак сам стигла, тај шо не знааше да каже за резидент у 19 беше некој Стеван или Стефан ватевр, добро беше после у плтиниум беше тапа, у секлет беше прчварник, и ного беше дебилно на крајта ка слушаах ајде диџејката да ги покаже циците ...Незнам...Мна ли беше или Никифор тај шо дрнкаше ама беше дебилно ... За крај се напијах едно кафе у 404 и капут дома :)

Егиди...... :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Одлепих... :vozbud:

7 часа warpum со Balthazar... Ама после другарче, транс FTW!!! :vozbud: Во 19ката беше, оу мај факинг гаааааад. :vozbud: Да доловам нешто од атмосферата..

Ова се дешаваше после 2:30... ::: :vozbud:

7 часа warpum со Balthazar... Ама после другарче, транс FTW!!! :vozbud: Во 19ката беше, оу мај факинг гаааааад. :vozbud: Да доловам нешто од атмосферата..

Смири се тетичка :pos:

И јас бев другарче, очекував нешто вакво од Балтазар. Едно време кога запука техно-минимал. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Значи Струмичани се дефинитивно најдружељубив народ и дефинитивно ги имате едни од најубавите жени во Македонија.
Супер сте и супер организација.

Сепак мислам кондиционо ослабеа сите :).. Например јас лани до 2 сега до 3ипол издржах, значи напредувам :pos:, ама другите се осеќе оти не се тренирале..:kesa:

Кондиционо у новчанико или как? Еми шо не трчале до Свети Илии и назад за да бидат у форма? :raz:

Јас на карневало си поминах ного убаво,цело време бех у тие подвижните кооперации односно на 10-ка со крумид и СКОПСКО у тенеќии,доживљај феноменален,ем јадеш,ем пиеш,ем сите маски ги глееш...

Да се вратиме на сношти, јас ного не шетах по кафичите али затва цело сепаре (на фаќу) тамо кај Далфуфо имавме зафатено, и колку шо ми текнува немаше читав, сите нешто натам-навам, сендвичи ја со плескавици, ја со пилешко, ја од куче ја од маче.. али добро беше. Глобал видех оти немаше дек да се завртеш од гужва, го разреди народо тај трговскио.
А се маскираате ли вии, дај ставете слики.

Само шо станувам после карневалската треска ...Ее ного беше јако ..толко играене ,толко рипане.. :vozbud: Мислам оти нема кој не е задоволен од вчера :) Беше прекрасно...а маските за жал ниедна не видех,ама ај има ТВ после ќе се гледе на раат...И слики од карневало попосле..немам ги оште :)

абе јас оти неможех да дојдам....гледах ги малко карневаалто на нет, после филмче гледах, и кај 2 саато гледам почнаа да се оклучуват на мсн...досадно и било у 19ката, немало народ:toe:..........

абе јас оти неможех да дојдам....гледах ги малко карневаалто на нет, после филмче гледах, и кај 2 саато гледам почнаа да се оклучуват на мсн...досадно и било у 19ката, немало народ:toe:..........

Имаше, имаше. И вонка и унатре. Ама до 3 само. Снема го народо после.
Јака вечер беше, ама земајки у предвид как сам си поминал лани.. ОК вечер беше. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom