Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе доаѓате форумџии па да се видиме на кафе утре? :wink:

Ех,како ми е криво што нема да ве дружам оваа година...

Кискинов,што маска ќе носиш ти,да не е Cal Lightman од Lie to me?
Или Џек од L O S T.

Екстра детал ми е само колку е чист градот утрото потоа,нека сликне некој и постира овде! :)

се ќе е супер само времево да не ја заебе цела работа, јас планирам да одам сеа се зависи од временските услови, ама како шо читам на нет времето не ќе да е на арно :(

Времето вчера, како и денеска е супер, да не кажам најтопло досега. Многу автобуси веќе имаат пристигнато од Бугарија, Србија и Хрватска, сите хотели и мотели се преполнети, во ниеден кафич нема место за седење, голема гужва е. Времето не би требало да зафркне..

Eeeee Dragi bese li na bobce deneska:))))))))) On ode zaedno so karnevalite...

1.Ех,како ми е криво што нема да ве дружам оваа година...

2.Екстра детал ми е само колку е чист градот утрото потоа,нека сликне некој и постира овде! :)

1. Педер.

2. Ke има од мене фотки, но само низ баровите. А за колку ке е чист градот наутро.. па незнам дали ке сум искочен до толку, ако сум ќе сликам. :)

Еве слика од мене од сношти. Со мене тука има неколку форумџии

јас само еднаш сум бидена на карневалот во Струмица пред едно 3 години и супер си поминав, оваа година не ќе можам да одам за жал.
Убаво да си поминете сите што ќе одите!

attachment.php

На вистински попови мирисаате. :nesum:

кој ти мирисал на тебе ???? а?

Низ градо и денеска е фрка :) Кафичите спремат гледам озвучението... градо се месте..блокирано е :):) Од форумџиите кој ке иде бре ?

Ja me i mene od vcera

Attachments

• IMGP2128.JPG
    IMGP2128.JPG
    162,8 KB · Прегледи: 14
Нека се пријавуваат форумџиите што ке идат за да ги пречекуваме?

Супер сте дечки, за разлика од овие Маскарадас тис еладас

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom