Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Е зашо саа дедо Бозе тка праа..:( зашо го пуште тај дожд. малееее....абе ного ме гајле и да врне одам... не седам дома бееееееееее...

п.с. Карневалитее почнаа да се движат.. ја гледам ги низ џамо :)
Кафе Браво пијам, премиум разбирааш.
Малеееееееее. Саа стварно дедо Бозе тка праа оти Ацид4о нее в Струмца и оти утре е на рааботта. Ного мее гајле и мен па.

Убаво да си поминете, слики во галерија обавезно. Поготово од „бразилките“. :)

ај јас да ви презентирам нешто како за почеток :)
dsc00027cn0.jpg

dsc00036nh9.jpg

dsc00082qf7.jpg

dsc00081ug2.jpg

Огромно гужвиште.
Ништо не видов.
Толку од мене.

Абе ости бре, едвај едвај издржав некако... Не го ни дочекав до крај, се окочив таму... Зад мене па што имаше едни цело време ти досадуват “мало дете мало дете стави го пред тебе да гледа...“ нека се гонат у курац. Секоја година се иста приказна.

Според мене најдобра маска беше онаа со лавот, супер беше...

А и оние тезгите со плескавици..како на вашар у Сурдулица..ама ајде..Сепак се работи за Струмица...

Само што си дојдов добро беше не гледав баш од убаво место ама добро се гледаше.
Ајде сега одиме пак, ќе биде лудница до сабајле, утре ни школо ќе се виде ни ништо.

Ај да ја разубавиме страната....

Still0311_00001.jpg

Still0311_00002.jpg

Still0311_00003.jpg

Маркус, дај нешто поразголено...ова...некако не поштуем многу.

Само што си дојдов добро беше не гледав баш од убаво место ама добро се гледаше.
Ајде сега одиме пак, ќе биде лудница до сабајле, утре ни школо ќе се виде ни ништо.
Нели не учите?

Отидов,до таму и се враитв..Еднсотавно не можам да седам на дождот.:toe:

Христов, јас до сега бев, немаше никаков дожд, неможев да издржам повеќе, премногу сум уморен, а на плоштадот имаше мнооогу маски, премногу гужва, скара, пиење, огномет :) еднаш во годината, за помнење е ова!

Male nozite ne si gi osekam coveci...beh u 19kata i od 8 saato crknah do sega...ama aj ne zalam oti bese nogo jakoooooo :) A za guzva do sega najmnogu imase mislam od strana dojdano...posebno od sk...pozz

Ќе си пишам на Струмички, ного мее гајле... :lizavce:

Ни нози осеќам ни раци осеќам. :)
Сега си идам и беше стварно феноменално. На почетоко малко дождо га зафркна работта ама после беше супер. Од сабајле цело време шетах низ центаро, маските не ги гледах оти прво бех на роденден па низ кафичите.
Дај кажејте некоо маска така шо ви оставила впечаток или некои слики ако имате...

само шо си идам...забавата беше феноменална, народ многу, карневалите не ги гледав...утре ке ставам некоја слика од забавата

Супер, супер супер, беше, маските не ги гледав, право у кафичите ојдех, прво бех у гламур до кај 2 па после у 19. Супер беше, убава журка падна.

Ауу лудница беше не се опишуав еееј... ццц сепак лани имаше повеке народ.. на почетокот времето беше за никаде ама после се управи.. еееј забава до бесвест беше тоа цц :) ... да ви е мака на тие шо не дојдовте :)...

П.С. Марјан чекам слики да ми дадш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom